Διαγωνισμός Κωτσόβολος με δώρο σκουπάκι Dyson DC62 Animal Pro

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσεις ένα Dyson DC62 Animal Pro σκουπάκι. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Dyson DC62 στο διαγωνισμό, για να ξενοιάσετε μια για πάντα από τις τρίχες! Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσεις ένα Dyson DC62 Animal Pro σκουπάκι. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Dyson DC62 στο διαγωνισμό, για να ξενοιάσετε μια για πάντα από τις τρίχες! Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο ένα Dyson DC62 Animal Pro σκουπάκι, για να ξενοιάσεις  μια για πάντα από τις τρίχες !
Διοργάνωση διαγωνισμού: Κωτσόβολος (kotsovolos.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 22 Μαρτίου (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

όροι συμμετοχής

contest-kotsovolos-gift-cleaner-dyson-dc62-animal-pro

Λεπτομέρειες Δώρου

Σκουπάκι Dyson DC62 Animal Pro ισχύος 21.6 Volt με ισχυρή απορροφητικότητα συγκριτικά με άλλες ασύρματες σκούπες, ψηφιακό μοτέρ dyson V6, κυκλωνική λειτουργία 2 Tier Radial για άψογα αποτελέσματα καθαρισμού και ιδανικό για χώρους με κατοικίδια.

  •  Ισχύς: 21.6 volt
  • Χωρητικότητα : 400 ml
  • Απορρόφηση : Στερεών
  • Εξαρτήματα : Μηχανοκίνητη κεφαλή δαπέδων-χαλιών, μικρή μηχανοκίνητη κεφαλή, σύνθετο εξάρτημα για γωνίες-βούρτσα
  • Βάρος σε Kg: 2.11

Ισχυρή απορροφητικότητα Dyson

  • Χωρίς καλώδια που δυσκολεύουν το καθάρισμα.

Μηχανοκίνητη κεφαλή σκουπίσματος

  • Kαθαρίζει όλα τα είδη πατώματος. Με σκληρές συνθετικές τρίχες που αφαιρούν τη βρωμιά που έχει εισχωρήσει στις ίνες των χαλιών αλλά και ίνες από ανθρακόνημα απομακρύνουν τη λεπτόκοκκη σκόνη.

Kυκλωνική λειτουργία 2 Tier Radial

  • 15 κυκλώνες, τοποθετημένοι σε 2 σειρές που λειτουργούν παράλληλα, αυξάνουν τη ροή αέρα και παγιδεύουν τη μικροσκοπική σκόνη.

Μοτέρ

  • Το ψηφιακό μοτέρ Dyson V6 συγκροτεί την πιο ισχυρή σκούπα χωρίς καλώδιο.

Βολική βάση φόρτισης

  • Αποθηκεύει και φορτίζει τη συσκευή ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τα επιπλέον εξαρτήματα.

Mικρή Mηχανοκίνητη κεφαλή

  • Αφαιρεί τις τρίχες κατοικίδιων και την βρωμιά που έχει εισχωρήσει στα έπιπλα, καθίσματα αυτοκινήτου και άλλες μικρές επιφάνειες.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

leonidas-cookies-home-chocolate-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις συσκευασία με 30 τεμάχια επετειακές πραλίνες Leonidas

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευασία με 30 (τριάντα) τεμάχια επετειακές πραλίνες Leonidas, για τον εορτασμό των 100 (εκατό) χρόνων της εταιρείας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Leonidas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like και share (κοινοποίηση) αυτήν τη σελίδα. […]

bulgaria-million-investments-qatar-tourism-agriculture-newfeast

Το Κατάρ επενδύει 100 εκατομμύρια ευρώ στη Βουλγαρία στον τουρισμό, στις υποδομές και στην γεωργία

Με επενδύσεις 100 εκατομμύρια ευρώ το Qatar (Κατάρ) εισέρχεται στην αγορά της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα σε 3 (τρεις) τομείς, του τουρισμού, των υποδομών και της γεωργίας. Τα επενδυτικά σχέδια του Qatar (Κατάρ) ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σεϊχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι στη διάρκεια επιχειρηματικού φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στην Ντόχα κατά την τριήμερη επίσκεψη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):