Διαγωνισμός Μαρμαρίδης με δώρο Σύνθετο Lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Competition Marmaridis: Gift contest composite lentini

Διαγωνισμός με δώρο για να κερδίσετε Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης, αξίας 490 €. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Σύνθετο Lentini στο διαγωνισμό. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δώρο το Σύνθετο Lentini, από τα Έπιπλα Μαρμαρίδης.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Έπιπλα Μαρμαρίδης
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες δώρου

Σύνθετο Lentini

Σύνθετο τηλεόρασης, σε μοντέρνα γραμμή, με επένδυση από υψηλής ποιότητας τεχνητό καπλαμά, σε διχρωμία σταχτύ και high gloss elephant. Δυνατότητα αμφίπλευρης τοποθέτησης.

  • Ελάχιστο μήκος 290 cm
Όροι συμμετοχής: Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή χρήματα. Η παράδοση του δώρου θα γίνει στο κοντινότερο κατάστημα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ του τόπου διαμονής σας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sony-ps-vita-game-console-newsfeast

Πρόλαβε το! Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την τετραπύρηνη παιχνιδομηχανή PSVita της Sony

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία παιχνιδομηχανή / κονσόλα PSVita της εταιρείας Sony, προσφορά από την εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Vodafone. Διοργάνωση διαγωνισμού: dEASY Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 05 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την παιχνιδομηχανή / κονσόλα PSVita επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες Διαγωνισμού Το δώρο […]

win-contest-mls-iqtalk-crystal-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ελληνικό smartphone MLS iQTalk Crystal

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone MLS iQTalk Crystal, το κινητό που του υπαγορεύετε το μήνυμα σας κι αυτό το γράφει και το στέλνει εκεί που επιθυμείτε «μόνο» του! Διοργάνωση διαγωνισμού: RSO 91,7 Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε τα δώρα του διαγωνισμού, κάνοντας share αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες […]

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):