Βουλγαρία: «Να έρθουν τα Σκόπια για να γίνουμε η Β΄ Βουλγαρική Αυτοκρατορία»

Οι Σκοπιανοί να επιτρέψουν στις βουλγαρικές τους ρίζες για να γίνει η Δεύτερη Βουλγαρική Αυτοκρατορία. Την έκκληση αυτή έκανε ο καθηγητής ιστορίας και διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας στη Σόφια, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ, στην τηλεόραση «Nova tv».

bulgaria-come-skopje-become-second-bulgarian-empire-fyrom

Οι Σκοπιανοί να επιτρέψουν στις βουλγαρικές τους ρίζες για να γίνει η Δεύτερη Βουλγαρική Αυτοκρατορία. Την έκκληση αυτή έκανε ο καθηγητής ιστορίας και διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας στη Σόφια, Μπόζινταρ Ντιμιτρόφ (Bozhidar Dimitrov), στην τηλεόραση «Nova tv».

Τα Βαλκάνια σύμφωνα με το Βούλγαρο ιστορικό Bozhidar Dimitrov

Σύμφωνα με το Βούλγαρο ιστορικό, αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο, διότι στα Βαλκάνια υπάρχουν δύο αλβανικά κράτητο Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία– αλλά υπάρχουν και δύο ελληνικά κράτη – η Ελλάδα και η Κύπρος.

«Του Μιλένκο του είπα να παραμείνει στο αλβανικό τμήμα, αν διαιρεθούν τα Σκόπια, γιατί εδώ που είσαι βρίσκεται σε αναμονή τα παλληκάρια της 68ης ταξιαρχίας», δήλωσε  ο Ντιμιτρόφ αναφερόμενος στον Σκοπιανό δημοσιογράφο Μιλένκο Νεντελκόφσκι που έσπασε το μνημείο των Βούλγαρων στρατιωτών στο Καϊμακτσαλάν.

Το Νότιο Σλαβικό κράτος των Σκοπίων είναι χτισμένο σε ψεύτικη ιστορική βάση

Σύμφωνα με τον Βούλγαρο διευθυντή του Μουσείου της Σόφιας, το Νότιο Σλαβικό κράτος των Σκοπίων «είναι χτισμένο σε μια  ψεύτικη ιστορική βάση κατά 100% στη φαντασίωση του Μακεδονισμού», αναφέρει η πηγή.

«Η  Μακεδονία είναι χτισμένη με  100% ψεύτικη ιστορική βάση», γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κερδίστε το Nokia Lumia 800 το πρώτο Windows Phone Mango με κάμερα 8 MP. Πρόλαβέ το!

Διαγωνισμός:  Κερδίστε το Nokia Lumia 800 το πρώτο με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP. Πρόλαβέ το! Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 ( 24:00 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό εδώ το post ή κάτω από το αντίστοιχο post στο facebook και μπείτε στην κλήρωση για ένα Nokia Lumia […]

sony-xperia-s-android-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα διπύρηνο smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ κάμερα 12.1 megapixel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ (ίντσες) Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.50GHz και κάμερα 12.1 megapixel με αισθητήρα Exmor R, για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Διοργάνωση διαγωνισμού: Public Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (κλήρωση): Κυριακή 04 Απριλίου 2012 (11:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):