Αρχαία Ελλάδα: «Η βυθισμένη Ατλαντίδα» της Επιδαύρου [video]

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Ancient Greece: The sunken Atlantis at Epidaurus

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βουτήξτε στην καθηλωτική «Βυθισμένη Πολιτεία», την «Ατλαντίδα» της Αργολίδας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ακτή της αρχαίας Επιδαύρου.

Βυθισμένη Ατλαντίδα στην Αργολίδα

Τοίχοι, θεμελιώσεις κτηρίων, αμφορείς πελωρίων διαστάσεων και τμήματα πλακόστρωτων βρίσκονται βυθισμένα 1,5-2 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, λίγα μέτρα από την ακτή.

Δείτε το βίντεο της Βυθισμένης Πολιτείας της Αργολίδας κοντά στην αρχαία Επίδαυρο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Τουρκία: Δεν μπορεί να νικήσει σε πόλεμο με την Ελλάδα γιατί. . .

Ολική καταστροφή των σχεδίων του Τούρκου προέδρου στην Ανατολική Μεσόγειο προβλέπει σύμβουλος του Κρεμλίνου. Η Τουρκία δεν έχει την ικανότητα να νικήσει την Ελλάδα γιατί δεν έχει πολεμική εμπειρία για να αντιμετωπίσει έναν τακτικό στρατό. Επίσης, έχει ανοικτά πολλά μέτωπα. Τη διαπίστωση αυτή κάνει ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Alexey Pishenkov, με άρθρο του, στο οποίο σχολιάζει την έκβαση μιας ενδεχόμενης ένοπλης […]

eastpak-travel-bag-authentic-floril-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ιδανική τσάντα ταξιδιού της Eastpak από τη νέα συλλογή Authentic Florid

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) τσάντα ταξιδιού της εταιρείας Eastpak από τη νέα συλλογή Authentic Florid, για να χωρέσεις ότι χρειάζεσαι για τις διακοπές του Πάσχα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Thecloset Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τετάρτη 11 Απριλίου Natural rinse. Quick http://elfogondecucao.cl/aoq/walmart-prescription-expense-report/ company? Had through it fixime 400mg too Waterproofing ? The […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):