Απίστευτο! Κλεμμένο από την Δήμητρα Γαλάνη το τραγούδι του La La Land;

Έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι ομοιότητες ανάμεσα σε ένα κομμάτι της ταινίας La La La και μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες της Δήμητρας Γαλάνη.

unbelievable-stolen-dimitra-galani-song-la-la-land

 

Έντονες αντιδράσεις και συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι ομοιότητες ανάμεσα σε ένα κομμάτι της ταινίας La La La και μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες της Δήμητρας Γαλάνη.

La La Land θυμίζει το Αν

Σύμφωνα με τα αποσπάσματα των δύο τραγουδιών που έπαιξε στην εκπομπή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Διογένης Δασκάλου, το La La Land θυμίζει αρκετά το Αν της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας!

Αν και μοιάζει απίστευτο ο Justin Hurwitz ο οποίος έγραψε τη μουσική του φιλμ, που θεωρείται φαβορί για τα φετινά Όσκαρ με 14 υποψηφιότητες, να γνωρίζει την Δήμητρα, υπάρχει ένα στοιχείο που «φουντώνει» την κουβέντα.

Το Αν ακουγόταν στην ομώνυμη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που προβλήθηκε στις ΗΠΑ!

Ακούστε στο βίντεο πόσο μοιάζουν τα δύο τραγούδια!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Μαντέψτε την ηλικίας της πανέμορφης Γιαπωνέζας Masako Mizutani η οποία θεωρείται γυναίκα της αιώνιας νεότητας [+φωτογραφία χωρίς make up]

Η Masako Mizutani είναι μια πανέμορφη Γιαπωνέζα, η οποία θεωρείται γυναίκα της αιώνιας νεότητας. Η Masako Mizutani έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε γυναικεία περιοδικά μόδας και υγείας και αποτελεί το πρότυπο για τις Γιαπωνέζες στο τομέα της περιποίησης του δέρματος. Διαβάστε στο τέλος του άρθρου την ηλικία της, μετά την τελευταία φωτογραφία! «Δεν υπάρχουν άσχημες […]

Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):