Τα δέκα πιο φρικιαστικά γεγονότα που συνέβαιναν στην Αρχαία Αίγυπτο [βίντεο]

Δείτε βίντεο από το κανάλι του TopTenz στο youtube, με τα δέκα πιο φρικιαστικά γεγονότα που συνέβαιναν στην Αρχαία Αίγυπτο!

The ten most horrific events that occurred in Ancient Egypt
Η Αρχαία Αίγυπτος είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά μέρη στην ιστορία με γνωστότερα στοιχεία, την ιδιαίτερη εμμονή των κατοίκων στη ζωή μετά το θάνατο, τις διάσημες Grand Pyramids, τους χρυσούς θησαυρούς και πλήθη αποδεικτικών στοιχείων που άφησαν πίσω του σπουδαία έργα τους.
Ωστόσο, κάτω από το πέπλο του μυστικισμού και την ιστορική μεγαλοπρέπεια, η αρχαία Αίγυπτος δεν ήταν πάντα το πιο διασκεδαστικό μέρος στον κόσμο για να ζήσει κάποιος.

Άδικο δικαστικό σύστημα και τρομακτικές ιατρικές πρακτικές

Το δικαστικό σύστημα τους ήταν συχνά άδικη και σκληρή, μερικές από τις ιατρικές πρακτικές τους ήταν τρομακτικό, και η αφοσίωσή τους στους θεούς συχνά οδηγούσε σε παράνοια.

Δείτε βίντεο από το κανάλι του TopTenz στο youtube, με τα δέκα πιο φρικιαστικά γεγονότα που συνέβαιναν στην Αρχαία Αίγυπτο!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Πρώην πράκτορας της CIA: «Εγώ δολοφόνησα την Μέριλιν Μονρόε»

Ένας 78χρονος συνταξιούχος πράκτορας της CIA που δεν έχει πολύ χρόνο ζωής, ο Normand Hodges, έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το νοσοκομείο. Όπως υποστήριξε έκανε 37 δολοφονίες για την αμερικανική κυβέρνηση από το 1959 μέχρι το 1972, μεταξύ των οποίων και της Μέριλιν Μονρόε.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):