Γλυκό της Ημέρας: Σοκολατένια τριπλή απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Η σημερινή συνταγή για το «Γλυκό της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για μία Σοκολατένια τριπλή απόλαυση! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό πολύ γρήγορα. Καλή σας απόλαυση!

Υλικά

  • 2 πακέτα μπισκότα σοκολάτας
  • 150 gr. λιωμένη μαργαρίνη

Για την κρέμα γάλακτος θα χρειαστούμε

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr κουβερτούρα γάλακτος

Για την κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr σοκολάτα κουβερτούρα

Για την λεύκη κρέμα σοκολάτας

  • 100 gr κρέμα γάλακτος
  • 300 gr λευκή κουβερτούρα

Για την διακόσμηση

  • Σαντιγί

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλες τις κρέμες σοκολάτας.
  2. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μας και τα ανακατεύουμε με την μαργαρίνη.
  3. Σε ένα γυάλινο πυρέξ στρώνουμε το μείγμα και από πάνω την κρέμα σοκολάτας γάλακτος. Συνεχίζουμε τις στρώσεις με τις άλλες 2 σοκολάτες και στο τελείωμα την σαντιγί.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

fabian-thylmann-tax-evasion-youporn-you-porn-site-founder-arrested

Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο 34χρονος ιδιοκτήτης του YouPorn

Πρόκειται για τον 34χρονο «βασιλιά» του διαδικτυακού πορνό, Fabian Thylmann, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα για φοροδιαφυγή. Στην εταιρεία του Thylmann, Manwin Licensing International, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο, ανήκει η γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου YouPorn και άλλα «ροζ», δημοφιλή site όπως τα Pornhub, Brazzers και Twisty’s. Σύμφωνα με τη Die Welt, την περασμένη εβδομάδα […]

win-contest-famous-hostess-tshirt-fashion-targets-breast-cancer-veet-greece-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 σειρές προϊόντων Veet και πέντε t-shirt της εκστρατείας κατά του Καρκίνου του Μαστού

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) σειρά προϊόντων Veet, που θα αποτελείται από ταινίες κρύου κεριού προσώπου, ταινίες κρύου κεριού μπικίνι και ταινίες για τα πόδια και 1 (ένα) μπλουζάκι – t-shirt της εκστρατείας η «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους. Διοργάνωση διαγωνισμού: Veet Greece Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):