Chrissy Teigen: Σούπερ επιστροφή μετά την εγκυμοσύνη

Τουλάχιστον εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιστροφή της Chrissy Teigen στις σέξι φωτογραφίσεις, που συμμετέχει στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μπικίνι, λίγους μήνες μετά την γέννα της κόρης της.

Τουλάχιστον εντυπωσιακή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επιστροφή της Chrissy Teigen στις φωτογραφίσεις, που συμμετέχει στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μαγιό τύπου μπικίνι, λίγους μήνες μετά την γέννα της κόρης της.

Η υπέροχη Chrissy Teigen είναι μαμά!

Αν και η Luna, όπως είναι το όνομα της κόρης του 31χρονου μοντέλου, γεννήθηκε τον Απρίλιο, οι φωτογραφίες της Teigen στο ειδικό τεύχος του Sports Illustrated με τα μπικίνι δεν θυμίζουν σε τίποτα ότι αυτή η γυναίκα είναι μητέρα.

«Είχα καιρό να κάνω τέτοια φωτογράφιση, όμως οι άνθρωποι του περιοδικού δέχονται το σώμα σου όπως είναι» δήλωσε το μοντέλο.

Το αποτέλεσμα, πάντως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, που κυκλοφόρησε είναι σούπερ σέξι.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

international-women-day-newsfeast

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, αφιερωμένη στην μεγάλη διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες της πόλης της Νέας Υόρκης, ντυμένες στα λευκά, οι οποίες διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η διαμαρτυρία ήταν το ξεκίνημα για τον αγώνα για τα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία και την χειραφέτησή της. Η […]

Ο Γιώργος Κιμούλης Πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τακτική Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Γιώργος Κιμούλης φαίνεται να κέρδισε στο νήμα τη Λούκα Κατσέλη και έτσι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αναλάβει τη διοίκηση του ΚΠΙΣΝ.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):