Συνταγή της Ημέρας: Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα!

Συνταγή της Ημέρας: Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα!

Recipe of the Day: Express patties with cheese and turkey!

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό πολύ γρήγορα. Καλή σας όρεξη!

Αεροπορικά Εισιτήρια! Δες την καλύτερη τιμή από Ελλάδα

loading...

Υλικά

  • 10 ασπράδια αβγών
  • φύλλα κρούστας φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 26-27 φέτες γαλοπούλα
  • λάδι  για το τηγάνισμα
  • 900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
  • 1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει.
  2. Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπούλα στα δύο.
  3. Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπούλα και το τυρί και το τυλίγουμε.
  4. Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό.
  5. Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι.
  6. Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):