Συνταγή της Ημέρας: Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα!

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό πολύ γρήγορα. Καλή σας όρεξη!

Recipe of the Day: Express patties with cheese and turkey!

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, νόστιμη συνταγή για Μπουρεκάκια Εxpress με κασέρι και γαλοπούλα! Ετοιμάστε ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό πολύ γρήγορα. Καλή σας όρεξη!

Υλικά

  • 10 ασπράδια αβγών
  • φύλλα κρούστας φρέσκο ή κατεψυγμένο
  • 1/2 ποτήρι νερό
  • 26-27 φέτες γαλοπούλα
  • λάδι  για το τηγάνισμα
  • 900 γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
  • 1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε στα τρία το φύλλο αφού έχει ξεπαγώσει.
  2. Κόβουμε την κάθε φέτα γαλοπούλα στα δύο.
  3. Κόβουμε το κίτρινο τυρί σε σχήμα δαχτύλου (να βγαίνει περίπου 20 γρ. το κομμάτι). Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλου, βάζουμε τη γαλοπούλα και το τυρί και το τυλίγουμε.
  4. Χτυπάμε καλά τα ασπράδια με το νερό.
  5. Βουτάμε την φλογέρα στο ασπράδι και την κυλάμε πάνω στο τριμμένο κεφαλοτύρι.
  6. Τηγανίζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά. Καταλαβαίνουμε εύκολα πότε είναι τηγανισμένες, γιατί κοκκινίζουν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

knorr-greece-confidential-ingredient-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 πακέτα με προϊόντα Knorr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) πακέτα με προϊόντα της εταιρείας Knorr, στο διαγωνισμός με διακριτικό τίτλο «Knorr…findential». Διοργάνωση διαγωνισμού: Ελαΐς–Unilever Hellas A.E. (Knorr Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 (11:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα.  Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο «Knorr…fidential!» της Knorr Greece και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικότερα: Οι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):