ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD ΘΑ….

monopoly-board-game-competition-newsfeast

Την επενδυτική τράπεζα Rothschild σχεδιάζει να ορίσει η Ελλάδα ως σύμβουλο για την έκδοση ομολόγων. Αυτό αναφέρουν οι Financial Times, οι οποίοι επικαλούμενοι Έλληνες αξιωματούχους, επισημαίνουν ότι πριν από το Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία με τη Rothschild.

Rothschild

Στόχος είναι η Ελλάδα να έχει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της. Σύμφωνα με τα σχέδια, η Rothschild θα παράσχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα, αναφορικά με την έκδοση χρέους, τις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ.

Η συμφωνία με τη Rothschild θα αντικαταστήσει τη αντίστοιχη συμφωνία του 2012 που είχε συνάψει η Ελλάδα με την αμερικανική επενδυτική τράπεζα Lazard.

Για τις υπηρεσίες της Lazard η Ελλάδα είχε καταβάλει το ποσό των 25 εκατ. δολαρίων.

Πηγή: bankingnews.gr

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η μάχη στα Γαυγάμηλα: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Δαρείου και κατακτά την Περσική Αυτοκρατορία [Βίντεο]

Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Πέρση Δαρείου Γ’ του Κοδομανού, στην πεδιάδα των Γαυγαμήλων. Με τη νίκη του αυτή, ο μέγας στρατηλάτης  ολοκληρώνει την κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια της μάχης σκοτώνεται ο Βουκεφάλας, το αγαπημένο του άλογο.

Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτύρονται οι μαθητές για την χρήση μάσκας στα σχολεία (video)

Αρκετές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει τα νέα μέτρα που αφορούν το σχολικό περιβάλλον. Η “επέλαση” του κορονοϊού δεν σταμάτησε στην κοινωνία αλλά πέρασε και στο σχολικό προαύλιο, καθώς με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είχαν ως βασική κλίμακα την χρήση μάσκας στις σχολικές αίθουσες! Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα σχολεία τόσο γονείς όσο και πνευματικοί άνθρωποι εκδήλωσαν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):