Η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη μιλάει για την απώλεια του εγγονού της

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του κοσμαγάπητου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη! Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Παντελή Παντελίδη, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Φίλοι, συγγενείς και ο κόσμος που γνώρισε τον τραγουδιστή μέσα από τα τραγούδια του, συνέρευσαν στον ναό για να τιμήσουν την μνήμη του.

pantelidis

Grandmother Pantelis Pantelidis talking about the loss of grandson

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του κοσμαγάπητου τραγουδιστή

Το πρωί της Κυριακής τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Παντελή Παντελίδη, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία. Φίλοι, συγγενείς και ο κόσμος που γνώρισε τον τραγουδιστή μέσα από τα τραγούδια του, συνέρευσαν στον ναό για να τιμήσουν την μνήμη του.

«Αποκαλυπτικά»

Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» κατέγραψε τα πλάνα. Μάλιστα, η γιαγιά του Παντελή Παντελίδη, Έλλη, μίλησε για την απώλεια του εγγονού της. «Πολύ δύσκολα, πάρα πολύ δύσκολα! Η κόρη μου κλαίει κρυφά από εμένα και εγώ κρυφά από εκείνη. Όλοι είμαστε στα χάλια μας. Και εμείς και τα παιδιά, τα αδέρφια, η μαμά, ο μπαμπάς. Όλοι! Μπορείς να μην κλάψεις τέτοιο γλυκό παιδί; ”Γιαγιάκα μου, πώς είσαι;”, μου έλεγε. Γιατί είχα χτυπήσει το πόδι μου. Ήταν πολύ καλο παιδί. Δεν ήταν πονηρός. Είχε πολύ καλή ψυχή. Ήταν παιδί από τα λίγα! Είναι να μην σου κακοφανεί; Γιαγιά είμαι!».

Την τελευταία φορά που τον είδε του έδωσε έναν ξύλινο σταυρό να φορέσει.

«Του λέω: ”Πάρε αγόρι μου αυτόν τον σταυρό, το φοράνε οι ηθοποιοί”. ”Γιαγιά δεν είμαι ηθοποιός”, μου είπε. Αυτή ήταν η τελευταία του κουβέντα. ”Ναι αγόρι μου, το ξέχασα!” του είπα», ανέφερε η μητέρα του Σταύρου Παντελίδη, Έλλη.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

giorgia-palmas-famous-female-model

Εκρηκτική Ιταλίδα μοντέλο η παρηγοριά για τους Άγγλους! [pics & video]

Η εθνική ομάδα της Ιταλίας πότισε «φαρμάκι» τους απανταχού οπαδούς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, βγάζοντας εκτός συνέχειας Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το συγκρότημα του προπονητή Ρόι Χόντγκσον. Οι οπαδοί της εθνικής ομάδας των «τριών λιονταριών» μπορούν να βρουν παρηγοριά στα κάλλη της «εκρηκτικής» Ιταλίδας, από το Cagliari, με ύψος 1,70, Τζόρτζια Πάλμας. Απολαύστε την! src src Πατήστε Like και […]

sweet-onion-handcrafts-giveaway-vintage-clutch-bag

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα χειροποίητο Vintage Clutch τσαντάκι της Sweet Onion

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) χειροποίητο Vintage Clutch τσαντάκι (bag), φτιαγμένο από την Sweet Onion. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sweet Onion Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα, share (κοινοποίηση) στον τοίχο σου στο facebook τη φωτογραφία και αφήνοντας ένα σχόλιο λέγοντας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):