Γέροντας Εφραίμ: «Γεμίζουν την Ελλάδα Μουσουλμάνους βάση σχεδίου» (Βίντεο)

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

embezzled-real-money-priests-greece

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

Γέροντας Εφραίμ

Όλα γίνονται βάση σχεδίου σύμφωνα με το Γέροντα, ο ποίος τίποτα δεν θεωρεί τυχαίο: «Αυτό γίνεται βάση σχεδίου, το οποίου αρχίζει από την Ελλάδα.»

«Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.

 

src: pentapostagma.gr/2017/02/γέροντας-εφραίμ-γεμίζουν-την-ελλάδα.html

 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε το νέο tablet iPad 2 με μνήμη 16GB και μπορείς να διαλέξεις σε ποιο χρώμα το θέλεις!

Διαγωνισμός:  Κέρδισε το νέο iPad 2 με μνήμη 16GB με την επιλογή χρώματος , λευκό ή μαύρο, να είναι δική σας. Διοργάνωση διαγωνισμού: iPhoneHellas, eGalaxy Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα iPad 2 της Apple, μπορείτε να λάβετε μέρος με δύο διαφορετικούς τρόπους. 1. Συμμετοχή […]

yamaha-motor-greece-mt09-japan-croatia-travel-competition

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ταξίδι στην Κροατία για την παρουσίαση της Yamaha MT-09

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι στην Κροατία σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, για να ζήσεις ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 2 ημερών, καθώς και να δεις από κοντά την παρουσίαση του MT-09 και να έχεις την ευκαιρία για μια μοναδική οδηγική εμπειρία. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. (Yamaha Motor Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός: Δευτέρα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):