Γέροντας Εφραίμ: «Γεμίζουν την Ελλάδα Μουσουλμάνους βάση σχεδίου» (Βίντεο)

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

embezzled-real-money-priests-greece

Ο Γέροντας Εφραίμ μας αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μεταξύ άλλων είπε: «Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους».

Γέροντας Εφραίμ

Όλα γίνονται βάση σχεδίου σύμφωνα με το Γέροντα, ο ποίος τίποτα δεν θεωρεί τυχαίο: «Αυτό γίνεται βάση σχεδίου, το οποίου αρχίζει από την Ελλάδα.»

«Μέχρι το 2028, η Ευρώπη θα γεμίσει Μουσουλμάνους», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Εφραίμ.

 

src: pentapostagma.gr/2017/02/γέροντας-εφραίμ-γεμίζουν-την-ελλάδα.html

 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Kicks Concept

Στο Kicks Concept θα βασίζεται το νέο crossover της Nissan

Στην παραγωγή πρόκειται να περάσει μέσα στο 2016 το νέο crossover της Nissan, το οποίο θα βασίζεται στο Kicks Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο και θα φέρει το όνομα Kicks όπως και το πρωτότυπο. Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα κατασκευάζεται στο βιομηχανικό συγκρότημα της Nissan, στο Ρίο […]

Ιστορική Μονή Καλτεζών. Η καρδιά της επανάστασης

Καταρρέει η ιστορική Μονή Καλτεζών – η καρδιά της επανάστασης

Τμήμα του ιστορικού μοναστηριού των Καλτεζών, έχει καταρρεύσει, ειδικότερα το τμήμα που χαρακτηρίζεται ως «το πρώτο ελληνικό βουλευτήριο». Σβήνει το ιστορικό παρελθόν της μονής, αφού αντιμέτωπα με την καταστροφή βρίσκονται και άλλα σημεία του κτίσματος της Μονής Καλτεζών. Ενώ η Εκκλησία και οι τοπικές κοινωνίες οργανώνουν καθημερινά εκδηλώσεις για να τιμήσουν την επανάσταση του 1821, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):