Διαγράφουν όλα τα δάνεια των κομμάτων, των καναλλιών, των ΔΕΚΟ και των ομάδων με ένα νόμο

Απίστευτο σκάνδαλο ετοιμάζετε να στηθεί στην Ελλάδα με μαφιόζικη μέθοδο και άκρως ύπουλο και ακαριαίο τρόπο. Η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζει την Τρόικα να κάνει κούρεμα χρέος κάτι το οποίο το αρνείται πεισματικά.

Delete all party loans, kanallion, SOEs and groups with a law

Απίστευτο σκάνδαλο ετοιμάζετε να στηθεί στην Ελλάδα με μαφιόζικη μέθοδο και άκρως ύπουλο και ακαριαίο τρόπο. Η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζει την Τρόικα να κάνει κούρεμα χρέος κάτι το οποίο το αρνείται πεισματικά.

Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο του ξένους δανειστές να κάνουν αναφορές για ελάφρυνση χρέους. Προσοχή κάνουν λόγο για ελάφρυνση και όχι για διαγραφή! Με λίγα λόγια όταν λέμε ελάφρυνση μπορεί να είναι είτε επιμήκυνση είτε μείωση της οφειλής από το αρχικό ποσό.

Κυβερνητική μελέτη

Η Κυβερνητική μελέτη που έγινε δείχνει ότι τα δάνεια των κομμάτων, με τα δάνεια των καναλιών και όλων των ομάδων μαζί με τα δάνεια των ΔΕΚΟ ξεπερνάνε τα 30 δις ευρώ γεγονός που βοηθάει πολύ την κυβέρνηση αλλά και τις τράπεζες για να μπορεί να έχει διαπραγματευτικό χαρτί στο κούρεμα αλλά και στο γενικό χρέος των δανειστών ως απαίτηση από την χώρα μας.

Φαντάζομαι τυχαίο ότι όταν ο Τόμσεν είπε πως δεν μπορεί να γίνει κούρεμα μεγαλύτερο από 40 δις;

Επίσης τυχαίο ότι η κυβέρνηση πριν από λίγες μέρες στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια των καναλιών και των κομμάτων βγήκαν όλοι αθώοι και δεν προέκυψαν ευθύνες για κανένα;

Τράπεζα της Ελλάδας

Με λίγα λόγια ετοιμάζονται να κάνουν διαγραφή όλων αυτών των δανείων σε συνεννόηση πάντα με την τράπεζα της Ελλάδας αλλά και τις υπόλοιπες τράπεζες με έναν νόμο και σε μία νύχτα ώστε να εμφανίσουν στους ξένους το ποσό της διαγραφής ως ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αποτέλεσμα να απαιτήσουν να αφαιρεθεί και το ποσό αυτό από το γενικό δάνειο της Ελλάδας.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα γίνει ώστε και πλασματικά να φανεί ότι έκαναν οι ξένοι κούρεμα χρέους μένοντας στους πολίτες οι φόροι και τα μέτρα χωρίς κανένα παράπονο.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

spirulina-marcus-rohrer-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 15 συσκευασίες Marcus Rohrer Spirulina εντελώς δωρεάν

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 15 (δεκαπέντε) συσκευασίες Marcus Rohrer Spirulina (Σπιρουλίνα), η οποία περιέχει περισσότερα από 100 θρεπτικά στοιχεία και απαραίτητα αμινοξέα, χλωροφύλλη, ένζυμα και αντιοξειδωτικά. Διοργάνωση διαγωνισμού: Spirulina Marcus Rohrer (Greece) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 01 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δωρεάν τις συσκευασίες Marcus Rohrer Spirulina (Σπιρουλίνα) κάντε Like […]

scarlet-johansson-naked-pictures-compensation

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €58.000 (ευρώ) καλείται να πληρώσει ως αποζημιώσει στην 27χρονη διεθνή ηθοποιό Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο χάκερ (hacker) που διέρρευσε στο διαδίκτυο (internet) γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου 1 (ένα) χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου 2 (δύο) μήνες στη σύλληψη του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):