Διαγωνισμός με δώρο δωροεπιταγή 100€ από τη Lidl Hellas

Διαγωνισμός Όλα τα Καλά, για να κερδίσεις δωροεπιταγή αξίας 100€, από τη Lidl Hellas. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν. Καλή επιτυχία σε όλους!

supermarket-voucher-ippotour-recipe-competition-newsfeast

Διαγωνισμός Όλα τα Καλά, για να κερδίσεις δωροεπιταγή αξίας 100€, από τη Lidl Hellas. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, δωροεπιταγή αξίας 100€, από τη Lidl Hellas.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Lidl Hellas
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017 (00:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι διαγωνισμού: goo.gl/xc6xPW

 Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Διαδικασία κλήρωσης δώρων και Δώρα

Ο καθορισμός του νικητή πραγματοποιείται με κλήρωση κεκλεισμένων των θυρών και με διασφάλιση της τυχαίας επιλογής. Με τη λήξη της περιόδου διεξαγωγής του διαγωνισμού κληρώνεται μεταξύ των συμμετεχόντων ένας τυχερός/μια τυχερή ο οποίος θα κερδίσει μία δωροεπιταγή αξίας εκατό (100) ευρώ για αγορές στα καταστήματά της Lidl Hellas. Η διαδικασία αποστολής της δωροεπιταγής οφείλει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Απριλίου 2017.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μαθήματα κατάδυσης από την Hellenic Diving Academy

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες πακέτο εκπαίδευσης PADI open water diver !! Διοργάνωση διαγωνισμού: Hellenic Diving Academy (divemaster.gr/index.php/gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

beauty-studio-solarium-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 επισκέψεις για Solarium

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Solarium, ιδανικό για ασφαλές και ελεγχόμενο μαύρισμα, με βαθύ σοκολατένιο χρώμα, χωρίς εγκαύματα και ατέλειωτες ώρες στον ήλιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty studio Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 (20:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):