Διαγωνισμός: Δώρο διανυκτέρευση στο Xdream Hotel το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου

valentines-day-newsfeast

Contest: Gift night Xdream Hotel in the evening of Valentine

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μία διανυκτέρευση στο Xdream Hotel το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xdream Hotel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Τα καλύτερα μυστικά του έρωτα από το Xdream Hotel

Μαζέψαμε τα καλύτερα μυστικά προκειμένου να μείνετε  Ερωτευμένοι για Πάντα!

Για εσάς που είστε λίγο πιο ρομαντικοί, λίγο πιο τρυφεροί, λίγο πιο αγαπησιάρηδες.
1. Ο χρόνος που περνάτε μαζί είναι πολύ σημαντικός. Φροντίστε να είναι ποιοτικός και αφιερωμένος σε εσάς και την σχέση σας. Συνεχίστε να βγαίνετε ραντεβού σαν να είστε ακόμα στην αρχή και νιώστε πάλι την έξαψη και τις πεταλούδες στο στομάχι!
2. Δοκιμάστε να κάνετε καινούργια πράγματα μαζί! Βρείτε μια κοινή δραστηριότητα και μοιραστείτε μοναδικές στιγμές.
3. Ποιος δεν λατρεύει τα κομπλιμέντα; Τονώστε το ηθικό και τη διάθεσή του συντρόφου σας και κάντε τον να νιώσει ποθητός.
4. Οι μικρές εκπλήξεις, όπως δωράκια, λουλούδια ή γλυκά θα δείξουν ότι νιώθετε ακόμα το ίδιο και θα κάνουν το έτερον σας ήμισυ να νιώσει ξεχωριστός.
5. Μην ξεχνάτε ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική! Να συζητάτε για τα πάντα και να δείχνετε πόσο και γιατί εκτιμάτε τον σύντροφό σας.

Για εσάς που επιθυμείτε κάτι πιο αισθησιακό.
1. Παίξτε «Mind Games» και ιντριγκάρετε τον σύντροφο σας! Πχ. Συμφωνήστε για μια εβδομάδα να απέχετε ερωτικά αλλά παράλληλα μπορείτε να ανταλλάσσετε ερωτικά μηνύματα για το τι θα συμβεί όταν περάσουν αυτές οι 7 ημέρες!
2. Δοκιμάστε να υποδυθείτε «ρόλους»! Όλο αυτό το παιχνίδι θα δημιουργήσει μια αγωνία & μια περιέργεια και θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση!
3. Φλερτάρετε! Φλερτάρετε! Φλερτάρετε! Όλα ξεκινούν από τα παιχνίδια του μυαλού!
4. Διατηρείστε την οικειότητα και την σωματική επαφή! Να αγκαλιάζεστε και να αγγίζετε ο ένας τον άλλον! Το άγγιγμα αυτό, ειδικά δέρμα με δέρμα, ξυπνά τις αισθήσεις και δημιουργεί πόθο και πάθος.
5. Νιώστε πρώτα εσείς sexy με τον εαυτό σας και ο σύντροφός σας θα εισπράξει ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό και τα που υπάρχει ανάμεσά σας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ivi-greece-juice-competition-newsfeast

Πρόλαβέ το! Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 κούτες με προϊόντα Ήβη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) κούτες με προϊόντα της επιλογής σας από την Ήβη, της εταιρείας Pepsico. Τα προϊόντα της Ήβη περιλαμβάνουν αναψυκτικά, χυμούς και νερό! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ήβη Ελλάς Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like […]

puma-contest-bike-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δύο Ποδήλατα Nevis by Biomega αξίας 1400€ της εταιρείας Puma

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δύο εργονομικά Ποδήλατα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες για να προσφέρουν απόλυτη άνεση και σωστή στάση του σώματος της εταιρείας Puma, αξίας 1400€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Shape Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 02 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο τα ποδήλατα του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτή την σελίδα.   Το […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):