Διαγωνισμός Paonea.gr με δώρο Sony Playstation 4 1TB

Διαγωνισμός με δώρο ένα Sony Playstation 4 1TB, από την Paonea.gr. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Playstation 4 του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία σε όλους!

competition-paonea-contest-gift-sony-playstation-4-2

Διαγωνισμός με δώρο ένα Sony Playstation 4 1TB, από την Paonea.gr. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Playstation 4 του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, ένα Sony Playstation 4 1TB.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Paonea.gr
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες Δώρου διαγωνισμού

Το παιχνίδι πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Τα παιχνίδια PS4 αποδίδουν απαράμιλλη οπτική ακρίβεια, με ανάλυση ποιότητας 4Κ για κορυφαία ευκρίνεια και απόδοση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στην 4Κ τηλεόρασή σου. Με υπέροχα χρώματα HDR, οι περιπέτειές σου παίρνουν ζωή με απίστευτο ρεαλισμό.

Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Κονσόλα Playstation 4
  • Χωρητικότητα1 TB
  • Χρώμα Μαύρο
  • Τύπος Εξόδου HDMI
  • Σύνδεση WIFI

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 με λειτουργικό σύστημα Windows Phone

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800, το smartphone που έγινε ανάρπαστο, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Enternity Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε ακόμη ένα smartphone Nokia Lumia 800 αφήστε ένα σχόλιο σε […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις προϊόντα από το Hawaiian Tropic

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό προϊόντα Hawaiian Tropic Διοργάνωση διαγωνισμού: Hawaiian Tropic Greece (hawaiian-tropic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):