Διαγωνισμός Paonea.gr με δώρο Sony Playstation 4 1TB

Διαγωνισμός με δώρο ένα Sony Playstation 4 1TB, από την Paonea.gr. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Playstation 4 του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία σε όλους!

competition-paonea-contest-gift-sony-playstation-4-2

Διαγωνισμός με δώρο ένα Sony Playstation 4 1TB, από την Paonea.gr. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε, εντελώς δωρεάν το Playstation 4 του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό, ένα Sony Playstation 4 1TB.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Paonea.gr
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες Δώρου διαγωνισμού

Το παιχνίδι πέρασε στο επόμενο επίπεδο. Τα παιχνίδια PS4 αποδίδουν απαράμιλλη οπτική ακρίβεια, με ανάλυση ποιότητας 4Κ για κορυφαία ευκρίνεια και απόδοση μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια στην 4Κ τηλεόρασή σου. Με υπέροχα χρώματα HDR, οι περιπέτειές σου παίρνουν ζωή με απίστευτο ρεαλισμό.

Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Κονσόλα Playstation 4
  • Χωρητικότητα1 TB
  • Χρώμα Μαύρο
  • Τύπος Εξόδου HDMI
  • Σύνδεση WIFI

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Κέρδισε στο διαγωνισμό ένα ακόμη smartphone Motorola RAZR με Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών και τεχνολογία Corning Gorilla Glass

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ακόμη smartphone Motorola RAZR  με Super AMOLED Advanced οθόνη 4.3 ιντσών για εξαιρετικά μοναδικές εικόνες, και τεχνολογία Corning Gorilla Glass για να προστατεύει την οθόνη σας από πτώσεις και γρατσουνιές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το Motorola […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι από το Vicko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τραπεζαρία ή ένα σαλόνι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vicko (vicko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):