Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

internet-newsfeast

kim kardashian

Η φωτογραφία που πόσταρε η Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

cleaning-lady-steals-train-sweden

Κλεμμένο τρένο με οδηγό καθαρίστρια «μπήκε» μέσα σε σπίτι [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη χώρα της Σουηδίας. Το περίεργο ατύχημα είχε για πρωταγωνίστρια μια καθαρίστρια και 1 (ένα) τρένο και συνέβη στη Στοκχόλμη. Η γυναίκα έκλεψε την αμαξοστοιχία και αργότερα η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει μέρος του τρένου μέσα σε ένα σπίτι! Η 23χρονη καθαρίστρια τα ξημερώματα της Τρίτης έκλεψε το τρένο […]

homosexuality-ancient-greece

Η ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα και η αυτοϊκανοποίηση των γυναικών!

Η σεξουαλικότητα των Αρχαίων Ελλήνων προκαλεί αντιδράσεις στη σύγχρονη εποχή, γιατί αντιμετωπίζεται με αυστηρά ηθικά και κοινωνικά κριτήρια, πολύ διαφορετικά από αυτά που ίσχυαν 2,5 χιλιάδες χρόνια πριν. Η σεξουαλική συμπεριφορά στην Αρχαία Ελλάδα δεν συνοδευόταν από το κοινωνικό στίγμα που υπάρχει στη σύγχρονη εποχή. Η ομοφυλοφιλία ήταν αποδεκτή και αντιμετωπιζόταν περισσότερο ως προσωπική επιλογή, παρά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):