Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

internet-newsfeast

kim kardashian

Η φωτογραφία που πόσταρε η Kylie Jenner στο Instagram

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Sienna Miller: Χωρίς σουτιέν και με αντρικό μποξεράκι μέσα από διαφανή τουαλέτα

Τα tabloids πήραν «φωτιά» όταν είδαν την καλλονή να περπατά χωρίς σουτιέν μέσα σε μια άκρως διάφανη φλοράλ τουαλέτα Μπορεί το διαφανές φόρεμα που επέλεξε να βάλει η Sienna Miller στο κόκκινο χαλί να φέρει την υπογραφή του Christian Dior, ωστόσο οι κριτικές για την επιλογή δεν δικαίωσαν ούτε τον σχεδιαστή, ούτε την διάσημη προσωπικότητα […]

police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road

Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων κέντρων διασκέδασης για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται 18 (δεκαοκτώ) παρκαδόροι και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας στις παρακάτω περιοχές: έλεγχος για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού, στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφ. Συγγρού και στην Ιερά Οδό. Συνελήφθησαν 5 (πέντε) άτομα ως υπεύθυνοι καταστημάτων και 13 (δεκατρία) που ενεργούσαν ως παρκαδόροι. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):