Προκαλεί ο Τσαβούσογλου: Αν θέλαμε να ανέβουμε στα Ίμια θα το κάναμε

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε απάντηση στη δήλωση του Νίκου Κοτζιά. «Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έδωσε απάντηση στη δήλωση του Νίκου Κοτζιά πως ο αρχηγός του τουρκικού στρατεύματος δεν θα μπορούσε να αποβιβαστεί στα Ίμια καθώς η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

Μεβλούτ Τσαβούσογλου για τα Ίμια

«Αν το καθήκον του Τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τσαβούσογλου: Εμείς ανεβήκαμε όποτε χρειάστηκε

«Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε όποτε χρειάστηκε», προσέθεσε σε μία αιχμηρά αναφορά στην ένταση του 1996.

Συμβούλιο της Επικρατείας

Αναφερόμενους στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς την έκδοση των οποίων απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο Τσαβούσογλου είπε ότι η Ελλάδα εμποδίζει την εκδίκαση των πραξικοπηματιών. Μάλιστα σημείωσε πως αυτό δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

Τσαβούσογλου: Καταφύγιο η Ελλάδα του κουρδικού PKK

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία» είπε ο Τσαβούσογλου σχολιάζοντας πως «ο επικεφαλής του κουρδικού PKK είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο Moon Kim νικητής του WPT Bay 101 Shooting Star

Ένας νέος πρωταθλητής στέφθηκε για το 2012, μετά από 4 (τέσσερις) ημέρες παιχνιδιού, στο ιδιαίτερα δημοφιλές World Poker Tour Bay 101 Shooting Star Event . Ο Moon Kim κατάφερε να κατατροπώσει τον αντίπαλο του Ubaid Habib, στο heads-up και να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο. Το final table (τελικό τραπέζι) ξεκίνησε με τον Erik Cajelais να βρίσκεται πολύ […]

coffee-frappe

Καφές Φραπέ: Ελληνικός και ωφέλιμος για τον οργανισμό!

Άκρως καλοκαιρινός και δροσιστικός, ο φραπέ, αποτελεί μία από τις αγαπημένες καθημερινές συνήθειες των Ελλήνων και των τουριστών που επισκέπτονται την χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Μια τυχαία εφεύρεση ενός Θεσσαλονικιού πριν από περίπου 60 (εξήντα) χρόνια, οδήγησε στην δημιουργία του πιο διάσημου εγχώριου καφέ που φαίνεται μέχρι και σήμερα να κρατάει τα ηνία στις προτιμήσεις των Ελλήνων, με τον καφέ espresso και τον γαλλικό καφέ να ακολουθούν. Πανεύκολη η παρασκευή του, αφού απαιτεί μόνο παγωμένο νερό και στιγμιαίο καφέ και αποτελεί γρήγορη λύση για ένα υπέροχο ρόφημα. Ο φραπέ, πέρα από […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):