Beauty Tips: Για δέρμα απαλό και λαμπερό μετά το ξύρισμα!

Μάθε τους τρόπους για να αφήσεις το δέρμα σου απαλό και λαμπερό μετά από το ξύρισμα, χρησιμοποιώντας σωστές τεχνικές για να μην επιβαρύνεις το δέρμα σου!

For skin soft and shiny after shaving!

Μάθε τους τρόπους για να αφήσεις το δέρμα σου απαλό και λαμπερό μετά από το ξύρισμα!

Δες ποιοι 4 τρόποι θα σου χαρίσουν λαμπερό δέρμα μετά το ξύρισμα

Ακολούθησε τις συμβουλές για μαλακό δέρμα μετά το ξύρισμα.

  1. Χρησιμοποίησε τζελ ξυρίσματος. Το τζελ ξυρίσματος είναι ιδανικό για να ενυδατώσει και να μαλακώσει την περιοχή που θέλεις πριν το ξύρισμα και κυρίως να γίνει σωστά η δουλειά. Έτσι το ξυράφι «γλιστράει» εύκολα και ανακόπτεις την πορεία των ανεπιθύμητων τριχών!
  2. Ακολούθησε τη σωστή κατεύθυνση. Ξυρίζεις προς την κατεύθυνση που βγαίνουν οι τρίχες σου με κινήσεις προς τα κάτω όχι προς τα επάνω που είναι και ο πρώτος τρόπος που «μαθαίνουμε». Η βασική διαφορά είναι πως αν ξυρίζεις τις τρίχες προς την κατεύθυνση που βγαίνουν τότε ελαχιστοποιείς την πιθανότητα να «γυρίσει» η τρίχα προς τα μέσα έτσι ώστε να αυξάνεται η τριχοφυΐα.
  3. Κάνε απολέπιση. Βοηθάει στο να μαλακώσεις το ξηρό δέρμα και συμβάλει σημαντικά στο να μην αυξηθεί η τριχοφυΐα σου. Η λούφα είναι ιδανική για απολέπιση αλλά και ένα απαλό body scrub για να μαλακώσει η επιδερμίδα σου στο φουλ.
  4. Ενυδάτωση. Η ενυδάτωση παίζει τεράστιο ρόλο επίσης στην ανάπτυξη της τριχοφυΐας οπότε όσο πιο περιποιημένο έχεις το δέρμα σου τόσο το καλύτερο και για τις ανεπιθύμητες τριχούλες που αρχίζουν σιγά-σιγά να αραιώνουν.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Υγεία: Η διατροφή που αυξάνει το κολλαγόνο

Υπάρχουν πάνω από 10,000 διαφορετικές πρωτεΐνες τις οποίες χρειάζεται στο σώμα για να διατηρηθεί στη ζωή αλλά μια από αυτές ξεχωρίζει: το κολλαγόνο. Οι πρωτεΐνες αποτελούν το 75% ενός ανθρώπου, αν δεν υπολογιστεί το νερό και το κολλαγόνο αποτελεί το 30% του συνόλου των πρωτεϊνών. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο σημαντικό είναι.

Νέα έρευνα: Κίνδυνοι υψηλής κατανάλωσης πρωτεΐνης για το συκώτι

Νέα μελέτη, που παρουσιάστηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ηπατολογίας στο Άμστερνταμ, δείχνει πως η κατανάλωση δίαιτας με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη ζωικής προέλευσης, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης μη-αλκοολικής λιπώδους διήθησης του ήπατος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):