Auto news: Ανανέωση με νέο πρόσωπο για το Skoda Citigo

Από την άνοιξη του 2017, το νέο Skoda Citigo έρχεται ανανεωμένο στην ευρωπαϊκή αγορά, με σημαντικές βελτιώσεις τόσο στον εξωτερικό σχεδιασμό, όσο και στο εσωτερικό του. Με εντυπωσιακές αλλαγές. . . Δείτε τις!

auto car news

auto-news-refresh-skoda-citigo

Από την άνοιξη του 2017, το νέο Skoda Citigo έρχεται ανανεωμένο στην ευρωπαϊκή αγορά, με σημαντικές βελτιώσεις τόσο στον εξωτερικό σχεδιασμό, όσο και στο εσωτερικό του.

Νέος σχεδιασμός

Με αλλαγμένο το εμπρός μέρος, ο προφυλακτήρας, οι γρίλιες και το καπό έρχονται με νέο σχεδιασμό, ενώ ειδικά σχεδιασμένες ζάντες 15 ιντσών προσθέτουν στο τελικό αποτέλεσμα.

auto-news-refresh-skoda-citigo

Το νέο Skoda Citigo μεγάλωσε

Με την ανανέωσή του αυτή, το νέο Skoda Citigo μεγάλωσε κατά 34 χλστ. σε μήκος, φτάνοντας τα 3597 χλστ. Το πλάτος για το νέο, πεντάθυρο αμάξωμα θα είναι 1645 χλστ., ενώ το ύψος θα φτάσει τα 1478 χλστ., με το «γενναιόδωρο» μεταξόνιο να είναι στα 2420 χλστ.

Επιπλέον, οι μηχανικοί της Skoda κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα άνετο και ευρύχωρο εσωτερικό με αρκετό χώρο για τους πίσω επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι 251 λίτρων με δυνατότητα αύξησης έως τα 951 λίτρα.

auto-news-refresh-skoda-citigo

Ντεμπούτο στη Γενεύη

Το νέο Skoda Citigo, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στη Γενεύη του ερχόμενου Μαρτίου, θα προσφέρεται με δύο τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης με απόδοση 60 και 75 ίππων, ενώ από πλευράς εξοπλισμού θα διατίθεται στις εκδόσεις S, SE, SE L και Monte Carlo.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

v40

Νέα γενιά V40 από τη σουηδική VOLVO

Σύμφωνα με αναφορές στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο, η Volvo ετοιμάζει να παρουσιάσει μέχρι τις αρχές του 2018 ένα μικρό SUV με πιθανή ονομασία XC40. Αυτό που επιβεβαίωσε η Volvo είναι ότι τα νέα compact μοντέλα της θα βασίζονται σε μία νέα διαμορφώσιμη πλατφόρμα (CMA) και θα κατασκευάζονται στη Ghent (Γάνδη). Χάρη σε αυτή τη […]

OPEL: GRANDLAND X HYBRID4.

Για όλους εσάς που ανησυχείτε για το “περιβαλλοντικό αποτύπωμά” σας: Ασυμβίβαστη δύναμη SUV σε συνδυασμό με καλή επίδραση στο περιβάλλον. Αδύνατον; Όχι για το Grandland X Hybrid4. Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά του μαζί με έναν νέο τρόπο δυναμικής οδήγησης. Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε GRAND ευελιξία, ενώ ξεκινάτε για νέες περιπέτειες. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ Η […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):