Αρχαίοι Εξωγήινοι και Κρυμμένες Πυραμίδες [Βίντεο]

Μας λένε ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν μόνο στην Αίγυπτο και το Μεξικό. -Λάθος! Μυστηριώδεις κατασκευές με πυραμοειδές σχήμα υπάρχουνε κατά χιλιάδες σε όλον τον πλανήτη. Μερικές είναι τόσο παλιές, που η προέλευσή τους, μας είναι άγνωστη!

Ancient Aliens-Hidden Pyramids -Video

Μας λένε ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν μόνο στην Αίγυπτο και το Μεξικό. -Λάθος! Μυστηριώδεις κατασκευές με πυραμοειδές σχήμα υπάρχουνε κατά χιλιάδες σε όλον τον πλανήτη. Μερικές είναι τόσο παλιές, που η προέλευσή τους, μας είναι άγνωστη.

Πολλοί θεωρούν ότι υπάρχουνε αμέτρητες ακόμη μέσα στους ωκεανούς, τις ερήμους και τις ζούγκλες, που δεν έχουν ανακαλυφθεί και που θα αποκαλύψουν συγκλονιστικές αλήθειες για το παρελθόν μας!

Άραγε. .

  • Τι αποκάλυψε η υπόγεια πυρηνική έκρηξη στο Lop Nur, δίπλα στην Τάκλαμακαν;
  • Γιατί το κομμουνιστικό καθεστώς στην Κίνα «καμουφλάρει» τις εκεί τεράστιες πυραμίδες;
  • Τι αποκάλυψε για τις αιγυπτιακές πυραμίδες, η νέα έρευνα Ελληνικών πανεπιστημίων;

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nose_face_metric

Που οφείλεται το μέγεθος και το σχήμα της μύτης μας;

Μπορεί να κατηγορούμε τους γονείς μας για τη μύτη μας, αλλά το μέγεθος και το σχήμα της έχει πιο βαθιές ρίζες. Συγκεκριμένα οι γιατροί απέδειξαν ότι η μύτη προσαρμόζεται στο κλίμα της περιοχής που γεννιόμαστε. Συγκεκριμένα η μύτη δεν χρησιμοποιείται μόνο για όσφρηση και αναπνοή, αλλά παίζει και τον ρόλο του φίλτρου για τον αέρα που φθάνει στους πνεύμονες.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):