ΕΚΤΑΚΤΟ: Tουρκικό πολεμικό πλοίο άνοιξε πυρ στο Φαρμακονήσι- Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων η στρατιωτική ηγεσία

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και πραγματοποιεί βολές. Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων συγκεντρώθηκε εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή τη νέα τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τουρκικό σκάφος «Κουσάντασι» παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού. Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.

  • Δείτε την τουρκική Navtex με αριθμό 221/17 με την οποία οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχαν προαναγγείλει την εκτέλεση πυρών ανατολικά του Φαρμακονησίου

Οι Τούρκοι διάλεξαν τη στιγμή που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nordic-explorer-south-crete-geece

Νέα σεισμική έρευνα στην Κρήτη για τον εντοπισμό κοιτασμάτων

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων. Νέες σεισμικές έρευνες σε μια συνολική έκταση 83 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων σχεδιάζει να διενεργήσει η ΕΔΕΥ όπως παρουσίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων Γιάννης Μπασιάς σε ειδική ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες της ελληνικής αγοράς που πραγματοποιήθηκε στο Τέξας.

evros greek police against illegal turks

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατηγορούμενος κτηνοτρόφος με τον αντιρατσιστικό νόμο για συμπλοκή με τους Τούρκους!

Κατηγορούμενος ο κτηνοτρόφος, από την κωμόπολη Φέρες του Έβρου, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, για την άγρια συμπλοκή με τους Τούρκους που πέρασαν παράνομα στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (14 Σεπτεμβρίου) σε αγροτική περιοχή κοντά στον σημαντικό εθνικό μας υγρότοπο, Δέλτα του Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news, ο νεαρός κτηνοτρόφος που οδηγήθηκε την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):