Ο Guy Martin θα αγωνιστεί με τη Honda και τον John McGuinness στο φετινό ΤΤ

Η Honda Motor Europe με χαρά ανακοίνωσε την ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στο φετινό αγώνα Isle of Man TT και στην κατηγορία Superbike. Ο John McGuinness υπέγραψε και πάλι με τη Honda για το θρυλικό αγώνα.

auto-moto-news-newsfeast

Η Honda Motor Europe με χαρά ανακοίνωσε την ομάδα η οποία θα λάβει μέρος στο φετινό αγώνα Isle of Man TT και στην κατηγορία Superbike. Ο John McGuinness υπέγραψε και πάλι με τη Honda για το θρυλικό αγώνα, ενώ μαζί του θα αγωνιστεί και ο Guy Martin, ο οποίος επιστρέφει στη δράση πάνω σε μια ολοκαίνουρια Honda CBR1000RR Fireblade SP2.

1319829_BR6W1527

Κάνοντας την επιστροφή του μετά από ένα χρόνο αποχής, ο Guy Martin σκοπεύει να δημιουργήσει μια πολύ ισχυρή ομάδα με τον McGuinness. Μέσα στη μεγάλη καριέρα του  έχει καταφέρει πολλές επιτυχίες μεταξύ των οποίων και οι νίκες στις διοργανώσεις  Ulster GP, Scarborough Gold Cup, Armoy, Cookstown  και Southern 100. Επίσης έχει ανέβει στο βάθρο του Isle of Man TT 15 φορές και πρόκειται να κυνηγήσει την παρθενική του νίκη στο νησί πάνω στη νέα CBR1000RR Fireblade SP2.

1319825_John and Guy will take on this years Isle of Man TT aboard the new Honda_Fireblade SP2

Παράλληλα, ο John McGuinness σκοπεύει να αγωνιστεί με σκοπό να προσθέσει άλλη μια νίκη στο «ράφι» με τις 23 επιτυχίες του στο ΤΤ, ενώ στόχος του είναι να ξαναπετύχει το ρεκόρ γύρου στον αγώνα, το οποίο καταρρίφθηκε την περασμένη χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

bmw-m3-e36-video-newsfeast

Η θρυλική BMW Σειρά Ε36 Μ3 [VIDEO]

Ένας αδικημένος θρύλος! Η πρώτη Μ3 ήταν, για πολλούς, η απόλυτη τελειότητα. Αυτό αυτόματα δημιουργεί τεράστιες προσδοκίες και απαιτήσεις κάθε φορά που η BMW παρουσιάζει νέα Μ3! Η Ε36 Μ3 έκανε το ντεμπούτο της το 1992 στο Παρίσι και αμέσως ήταν σαφές ότι η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είχε αποφασίσει να κάνει κάτι πραγματικά καλό. Αρχικά είχε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):