Πώς ταξίδευαν τα μωρά στο αεροπλάνο το 1950;

Ο σκοπός των αεροπορικών εταιρειών είναι πάντα το ταξίδι να είναι άνετο και ασφαλές για τους επιβάτες. Σπάνιες φωτογραφίες από το 1950 δείχνουν πώς ταξίδευαν τα μωρά στα αεροπλάνα και πιο συγκεκριμένα με την British Overseas Airways Corporation.

babies traveling plane 1950

Ο σκοπός των αεροπορικών εταιρειών είναι πάντα το ταξίδι να είναι άνετο και ασφαλές για τους επιβάτες. Σπάνιες φωτογραφίες από το 1950 δείχνουν πώς ταξίδευαν τα μωρά στα αεροπλάνα και πιο συγκεκριμένα με την British Overseas Airways Corporation (BOAC, ο προκάτοχος της British Airways).

Στην καμπίνα του αεροπλάνου υπήρχαν τα «skycots» για τα μωρά, για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

babies traveling plane 1950

Skycots

Αυτά ήταν σαν μικρά κρεβατάκια που έμπαιναν στο ράφι των αποσκευών, επιτρέποντας στο βρέφος να κοιμάται άνετα και με ασφάλεια (ο σχεδιασμός της κούνιας τα εμπόδιζε να πέσουν). Ωστόσο, το παιδί έπρεπε να το κρατά στα χέρια του ένας γονέας κατά την απογείωση και την προσγείωση. Την υπόλοιπη ώρα μπορούσε να μείνει εκεί και να είναι υπό την επίβλεψη του γονιού ή του αεροσυνοδού.

babies traveling plane 1950

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οι γιαγιάδες μας ήξεραν: 6 παραδοσιακές συμβουλές για το σπίτι που λειτουργούν στ΄αλήθεια

Έχουμε όλοι ακούσει διάφορες συμβουλές από τις γιαγιάδες μας για να καθαρίσουμε τον λεκέ από κόκκινο κρασί από το χαλί ή να αφαιρέσουμε μία λαδιά από την μπλούζα, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά από το σπίτι, αλλά συνήθως προτιμούμε να βάλουμε ένα καθαριστικό που έχουμε στο σπίτι.

thonis-city-egypt-ancient-greece

Ανακαλύφθηκε βυθισμένη πόλη που ένωνε την αρχαία Ελλάδα με την Αίγυπτο! [pics + video]

Εκπληκτικά ευρήματα πολιτισμού από μία πόλη μύθο, την οποία κατάπιε η Μεσόγειος Θάλασσα και θάφτηκε κάτω από τόνους άμμου και λάσπης, φέρνουν στο φως συνέχεια οι αρχαιολόγοι στην περιοχή της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου. Το λιμάνι Θώνις – Ηράκλειο φέρεται να λειτουργούσε σαν μια «Αλεξάνδρεια πριν την Αλεξάνδρεια», μια υποχρεωτική πύλη εισόδου στην Αίγυπτο του 1.000 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):