Απίστευτο: Η Ιταλία διεκδικεί τα Επτάνησα και τα Δωδεκάνησα !

Unbelievable: Italy claiming the Ionian Islands and the Dodecanese 
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την δήλωση του Ιταλού πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι πως κακώς η Ιταλία αποδέχτηκε τις συμφωνίες των Μεγάλων Δυνάμεων που παραχώρησαν τα Επτάνησα και τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα. Τα Επτάνησα διεκδικούν επίσης Βρετανοί, Γάλλοι και Ρώσοι, ενώ ενδιαφέρον έχει επιδείξει και ο σεΐχης του Κατάρ, ο οποίος αναμένεται να κάνει και την υψηλότερη προσφορά στην δημοπρασία.

Η δήλωση του Ματέο Ρέντσι έρχεται μια ημέρα μετά την δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν πως, με τη Συνθήκη της Λωζάνης, η Τουρκία παραχώρησε στην Ελλάδα νησιά που κάποιος μπορεί να πατήσει μ’ ένα σάλτο.
Η Ιταλία δεν μπορεί να πατήσει με ένα σάλτο στα Επτάνησα και στα Δωδεκάνησα αλλά αυτό δεν πειράζει, αφού η Γερμανία είναι ακόμα πιο μακριά και μια χαρά την πάτησε την Ελλάδα. Αν έχεις καλό άλμα, πηδάς και τον Ατλαντικό!
Αν…
Αν τα Επτάνησα και τα Δωδεκάνησα ενσωματωθούν στην Ιταλία, δεν θα κινδυνεύουν από τους Τούρκους, ενώ θα παραμείνουν σίγουρα και στο ευρώ, οπότε προτείνω να τα δώσουμε στους Ιταλούς, για να τα σώσουμε από τους Τούρκους.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η Αλβανία να διεκδικήσει την Ήπειρο και η FYROM την Μακεδονία, ενώ διεκδικήσεις θα υπάρξουν και για άλλες περιοχές της Ελλάδας, εκτός από την Πελοπόννησο που δεν την θέλει κανείς και έχει λυσσάξει από τη ζήλια της.
Η διάλυση της Ελλάδας με την παραχώρηση διάφορων περιοχών σε άλλες χώρες είναι η ιδανική λύση για να αντιμετωπιστεί η χρεοκοπία της χώρας και να βγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια και από τον χάρτη.
Χρέος Ελλάδος…
Το χρέος της Ελλάδας θα μοιραστεί σε διάφορες χώρες, οπότε, όταν το ξεχρεώσουν, γύρω στο 2150, οι Έλληνες θα μπορούν να κάνουν επανάσταση και να ενώσουν πάλι την Ελλάδα.
Προσωπικά, θα ήθελα να παρακαλέσω την Ιταλία να πάρει τα Επτάνησα, ώστε να πάω να ζήσω στη Ζάκυνθο που θα ανήκει πια και πάλι στην πατρίδα μας, την Ευρώπη.
Παρακαλούμε διαβάζεται υπεύθυνα σατυρικά κείμενα.
Άποψη από Πιτσιρίκο

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το 4 πύρηνο Sony Playstation Vita με οθόνη 5 ιντσών

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την 4πύρηνη παιχνιδομηχανή Sony Playstation Vita 3G με οθόνη Amoled 5 ιντσών και ανάλυση 960 x 544, προσφορά από την εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας Vodafone. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου στις (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το PS Vita 3G αφήστε ένα σχόλιο κάτω από […]

Κέρδισε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups

Διαγωνισμός:  Κερδίστε μία καφετιέρα Dolce Gusto KP5009S Circolo Titan της εταιρείας Krups μέσα από τον διαγωνισμό που διοργανώνει στο facebook η εταιρεία Ηλεκτρονική. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012 ( 23:45 ) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος Όροι συμμετοχής:  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο σύστημα της […]

1 Comment

  1. Ρωτήστε και εμάς …. τα Επτάννησα τα θέλουμε και εμείς ….. μπορούμε να σας να σας κάνουμε και εμείς μία προσφορά ….. τα έχουμε που τα έχουμε γιατί να μην σας τα δώσουμε … προφέρουμε ” τ΄@ρχίδι@ μας ” ….!!!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):