Διαγωνισμός: Κέρδισε 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα για 2 άτομα, από τη YAMAS drinks

win malta competition travel yamas drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Μάλτα για 2 (δύο) άτομα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, για τις διακοπές του καλοκαιριού.
Διοργάνωση διαγωνισμού: YAMAS drinks (YAMAS).
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας 2 (δύο) απλά βήματα:

  1. Κάντε Like (μου αρέσει) στην σελίδα στο Facebook,
  2. Κοινοποιήστε (Share) το διαγωνισμό στους φίλους σας. . . και καλή σας επιτυχία!

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι 1 (ένα) ταξίδι στην Μάλτα, για 2 (δύο) τυχερούς, σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 έως και Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Λίγα λόγια για το YAMAS Premixed Cocktails – RTDs (Yamas Drinks):

  • Τα YAMAS drinks είναι η πρώτη ελληνική σειρά premixed coctails, RTDs ποτών από ελληνικά αποστάγματα (Ούζο, Μαστίχα και Τσίπουρο). Πρόκειται για αλκοολούχα ποτά (4% αλκοόλ), πλούσια σε ανθρακικό, συνοδευόμενα από διάφορες γεύσεις, σε μια vintage συσκευασία περιεκτικότητας 275 ml.
  • Η ιδέα «γεννήθηκε» από το γεγονός πως η Ελληνική Γη παράγει άριστες πρώτες ύλες για την παραγωγή των αποσταγμάτων της. Φρούτα, καρπούς, αρωματικά βότανα και σπόροι αποτέλεσαν τη βάση για την παραγωγή ελληνικών ποτών όπως το ούζο, το τσίπουρο, η μαστίχα, που συναντά κανείς ταξιδεύοντας στην Ελλάδα. Των οποίων η ποιότητα και η μοναδικότητα (των ελληνικών ποτών & αποσταγμάτων), έχει αναγνωρισθεί στις αγορές της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Η σειρά YAMAS drinks αποτελείται από τρεις διαφορετικές γεύσεις.

  1. ΜΑΣΤΙΧΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ (Μαστίχα με πορτοκάλι),
  2. ΤΣΙΠΟΥΡΟ LIME & GINGER (Τσίπουρο με τζίντζερ και lime),
  3. ΟΥΖΟ ΛΕΜΟΝΙ (Ούζο με λεμόνι).
Re-Think Greek Spirits

Yamas drinks products

Εις υγείαν … ή αλλιώς “Yamas”!

H εταιρεία YAMAS  παρουσιάζει την πρώτη ελληνική σειρά premixed cocktails , ποτών RTDs  (Ready to Drink) από ελληνικά αποστάγματα : Ούζο, Μαστίχα και Τσίπουρο!

Ελληνικά, παραδοσιακά και πρωτοποριακά!

Τα προϊόντα Yamas ήρθαν για να γοητεύσουν και να κατακτήσουν τους λάτρεις των αποσταγμάτων και όχι μόνο! Τα ελληνικά ανθρακούχα ποτά από ούζο, μαστίχα και τσίπουρο είναι γεγονός!

Όταν το μεράκι συναντά την παράδοση και την καινοτομία τα αποτελέσματα είναι ασυναγώνιστα!

Με έντονη παρουσία ήδη στην αγορά, η εταιρία Yamas κατάφερε να μετατρέψει την πιο πολύ ειπωμένη ελληνική έκφραση «Στην υγειά μας» σε ένα μοναδικό brand που περικλείει το μεγαλείο, τη φιλοσοφία και την υπεροχή της ελληνικής κουλτούρας! Αποστάγματα υψηλής ποιότητας, από φρούτα, καρπούς, αρωματικά βότανα και σπόρους της ελληνικής γης, αποτελούν τη βάση των ανθρακούχων ποτών “Yamas”.

Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα συνθέτουν μια απολαυστική τριλογία, που εμπλουτίζεται με εσπεριδοειδή και μπαχαρικά για να μας θυμίσουν ότι η παράδοση είναι η βάση και η καινοτομία η εξέλιξη. Μοναδικές γεύσεις… με χαρακτηριστική ταυτότητα, αποκαλύπτουν το γοητευτικό τους χαρακτήρα σε κάθε γουλιά!

Ούζο… το κλασσικό!

Το εθνικό μας ποτό αλλάζει ταυτότητα και «εκσυγχρονίζεται» με την προσθήκη λεμονιού. Ο συνδυασμός; Ακαταμάχητος! Όπως άλλωστε και αυτός του τσίπουρου με lime και ginger. Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα πλημμυρίζει τον ουρανίσκο με έντονα αρώματα και γαργαλιστική απόλαυση, που χαρίζουν οι υπέροχα ενσωματωμένες φυσαλίδες του.

Για τους λάτρεις του γλυκού. . . Μαστίχα! Η «κυρία» των ηδύποτων εκπλήσσει με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που της προσδίδει η προσθήκη χυμού πορτοκαλιού!

UPDATE!

Ο/Η νικητής/νικήτρια του μεγάλου διαγωνισμού για το μαγευτικό ταξίδι στην όμορφη Βενετία είναι ο/η:

Γιαννόπουλος Βασίλης

Συγχαρητήρια και καλό σας ταξίδι!

Diagonismos YamasΔιαγωνισμος Yamas Euro 2016Diagwnismos Yamas drinks, υαμασ, yamas, yamas drinks, yamasdrinks, greek rtd, yiamas, γιαμας, yama, yamas μητρακος, yamasdrink.com, yamas ικε, Yamas Food & Drinks, yamas ποτα, ελληνικά ready to drink ποτά, Yamas PC, yamas ouzo, Παραδοσιακό ποτό Ούζο-Λεμόνι, yamas greek, Yamas Ούζο με Λεμόνι, spirituz, ya mas, Yamas Mediterranean, yamas καλαματα, drinks menu

Κάντε Like και. . .
Κοινοποιήστε το διαγωνισμό για να πάρουν μέρος και οι φίλοι σας:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

viasmos-paidiou-newsfeast

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών. Η ποινή επιδιώκει μεταξύ άλλων να στείλει μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους εκείνους, οι οποίοι με τις πράξεις τους «τραυματίζουν» σωματικά και ψυχικά μικρά παιδιά, εκμεταλλευόμενοι διάφορες καταστάσεις. Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης. […]

47 Comments

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ!!!~ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! (Y)

    1. Καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό με δώρο το ταξίδι στη μαγευτική Μάλτα από την εταιρεία Yamas! Καλό καλοκαίρι! 🙂

  2. Καταπληκτικό δώρο! Μακάρι να είμαι η τυχερή! δυστυχώς όμως το κουτί της κοινοποίησης δεν φείνεται να λειτουργεί..
    Ευχαριστούμε πολύ!

    1. Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιο! Λειτουργεί κανονικά η κοινοποίηση, αν θέλετε προσπαθήστε πάλι! Καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό με δώρο ταξίδι στη Μάλτα! 😉

    1. Χαιρόμαστε που σας αρέσει ο διαγωνισμός! Καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό Yamas drinks με δώρο ταξίδι στη Μαλτα για 2 άτομα! Καλό καλοκαίρι! 🙂

  3. ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥ….

    1. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό Yamas drinks με δώρο ταξίδι στη Μάλτα και χρόνια πολλά για την ονομαστική σας εορτή, εκ των προτέρων !!

  4. Καλό μήνα και καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό Yamas με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα

  5. Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα ……..υπεροχος συνδυασμος….στειλτε τα προσ φλωρινα πλευρα γιατι εμεις εδω στο αμυνταιο ειδικα ειμαστε παραγωγοι αλφα ποιοτητας τσιπουρου και ουζου….εννοειται πως θελω το ταξιδι σαν τρελη!!!!

    1. Καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό Yamas ! Μπορείτε ήδη να να τα βρείτε σε πολλά σημεία της πόλης σας. . .Οπότε, μάλλον, εσείς θα πρέπει να μας στείλετε τσίπουρο και ούζο άλφα ποιότητας από το Αμύνταιο ! 😉 🙂 😀

    1. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και σε εσάς και καλή σας επιτυχία στο διαγωνισμό Yamas με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Μάλτα ! 🙂 🙂 🙂

  6. ?????????????????????????????? Πραγματικά υπέροχο το δωράκι που μας χαρίζετε! Μακάρι να σταθώ τυχερή να το αποκτήσω! Ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό! ??????????????????????????????

    1. Παρακαλούμε ! 😀 🙂 Μακάρι να σταθείτε τυχερή και να κερδίσετε στο διαγωνισμό Yamas με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα και να απολαύσετε αυγουστιάτικες διακοπές στο μαγευτικό αυτό νησί !

  7. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό με δώρο 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα, για τις διακοπές του καλοκαιριού! 🙂 🙂 🙂

  8. ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ!!!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):