Γλυκό της ημέρας: Σπιτικό παγωτό πραλίνας φουντουκιού και θα εκτοξευτείς στην απόλαυση!

merenda icecream homemade

merenda icecream homemade praline

Φτιάξε εύκολα σπιτικό παγωτό πραλίνας  φουντουκιού και θα εκτοξευτείς στην απόλαυση! Ακολούθησε τα απλά βήματα και κατέπληξε τους καλεσμένους σου με το χειροποίητο παγωτό πραλίνας που θα τους προσφέρεις! Δες πως να το φτιάξεις πολύ εύκολα!

  • Κατηγορία: Παγωτά, Σορμπέ & Smoothies
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
  • Χρόνος ψύξης: 8 – 10 ώρες
Υλικά
  • 425 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. πραλίνας φουντουκιού (π.χ. Merenda)
  • 50 γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε καλά 6 (έξι) κουταλιές από την χτυπημένη κρέμα γάλακτος μαζί με την πραλίνα φουντουκιού.
  2. Σε ένα μπολ από μίξερ ανακατεύετε καλά με σύρμα την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη ζάχαρη μέχρι να γίνει ελαφριά κρέμα.
  3. Προσθέτετε το μείγμα που έχετε στο άλλο μπολ με την πραλίνα φουντουκιού και τις 6 (έξι) κουταλιές κρέμας, και ανακατεύετε καλά.
  4. Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ανοξείδωτο μπολ στην κατάψυξη και το αφήνετε για 8 – 10 ώρες ανακατεύοντας το παγωτό κάθε 2 (δύο) ώρες.

Ένα πανεύκολο παγωτό που θα ετοιμάσετε πολύ γρήγορα στο σπίτι!

Recipe of the day by merenda.gr src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Sweet recipy for whipped cream from pastry chef without mixer by newsfeast

Γλυκό της ημέρας: Πως φτιάχνω σαντιγί σε 2′ χωρίς μίξερ

Η λύση για να φτιάξεις σπιτική σαντιγί για τον καφέ, το milkshake, το παγωτό, το σουφλέ ή για να γαρνίρεις ένα οποιοδήποτε κέρασμα, είναι εδώ. Και μάλιστα χωρίς την ταλαιπωρία του μίξερ και χωρίς να κουραστείς από το δυνατό χτύπημα στο χέρι σε ένα μπολ. Δες, λοιπόν, πως να φτιάξεις εύκολα κρέμα σαντιγί χωρίς μίξερ. […]

gang-burglars-conor-murphy-posted-facebook-cash

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook και τον έστειλε φυλακή

Ο Conor Murphy, ο οποίος άνηκε σε συμμορία που έκλεβε αυτοκίνητα και μετά τα πουλούσε, προέβει σε μία – όχι και τόσο έξυπνη – κίνηση που του στέρησε την ελευθερία του. Μάλιστα, στο παρελθόν, είχε δηλώσει, στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, υπερήφανος για τις πράξεις του. Απόδειξη για όσα δήλωνε ήρθε να δώσει μία φωτογραφία […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):