Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερα πακέτα διαμονής από το ekdromi.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τρία πακέτα τριήμερης διαμονής για 2 άτομα σε Αρχαία Ολυμπία, Κατερίνη και Κυλλήνη.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ekdromi.gr (ekdromi.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

1ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 4* ξενοδοχείο Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία 3 ημέρες 2 νύχτες με πρωινό για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

2ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 4* Mediterranean Princess Hotel, στην Παραλία Κατερίνης  για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

3ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο Vigla Village στην Κυλλήνη για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι από το Vicko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τραπεζαρία ή ένα σαλόνι για τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Vicko (vicko.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ανατομικό στρωματάκι για την κούνια από τα Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ανατομικό στρωματάκι γενικής χρήσης για νεογέννητα Cushion Fresh από την Babymoov. Το Cushion Fresh είναι ένα ανατομικό στρωματάκι, για την κούνια ή τα βρεφικά είδη μεταφοράς. Διοργάνωση διαγωνισμού: Βρεφικά Πολυκαταστήματα Λητώ (letoshop.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):