Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερα πακέτα διαμονής από το ekdromi.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τρία πακέτα τριήμερης διαμονής για 2 άτομα σε Αρχαία Ολυμπία, Κατερίνη και Κυλλήνη.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ekdromi.gr (ekdromi.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

1ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 4* ξενοδοχείο Olympic Village Hotel Resort & SPA, στην Αρχαία Ολυμπία 3 ημέρες 2 νύχτες με πρωινό για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

2ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 4* Mediterranean Princess Hotel, στην Παραλία Κατερίνης  για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

3ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο Vigla Village στην Κυλλήνη για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο εκτός Αυγούστου και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

baianas-summer-accessory-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 Baianas βραχιόλια σε καλοκαιρινά χρώματα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) αξεσουάρ – βραχιόλια Baianas σε 11 (έντεκα) λαμπερά χρώματα, για να φωτίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Baianas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα χρωματιστά αξεσουάρ Baianas στο χρώμα της επιλογής σας κάντε […]

myth-reality-syndrome-short-memory-electorate-video-newsfeast

Μύθος ή Πραγματικότητα το σύνδρομο της βραχείας μνήμης του εκλογικού σώματος [video]

Είναι αδιαμφισβήτητο πως τις μέρες των εκλογών ο Έλληνας ψηφοφόρος χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες μνήμες που έχει σε σχέση με το πολιτικό τοπίο και αυτό επιβεβαιώνεται με το γεγονός ό,τι τα πολιτικά κόμματα της χώρας επιλέγουν προεκλογική εκστρατεία όσο πιο κοντά στην ημέρα των εκλογών μπορούν. Και αν δεν υπήρχε η συνεχής υπενθύμιση του  Γενικού Εφόρου Εκλογών […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):