Γλυκό της ημέρας: Παγωτό φράουλα με μπισκότα

Δροσερό παγωτό φράουλα με μπισκότα..

Υλικά Συνταγής:

  • 750 γρ. φράουλες φρέσκιες και ώριμες
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 1 φλ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 8 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 συσκευασία (115 γρ.) mini μπισκότα γεμιστά

Για την σάλτσα φράουλας

  • 250 γρ. φράουλες φρέσκιες
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.γ. corn flour

Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή μέχρι να κάνει απαλές κορυφές.

Αλέθουμε τις φράουλες στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε στην κρέμα το γιαούρτι και την άχνη, αφού την έχουμε διαλύσει στις αλεσμένες φράουλες.

Αναδιπλώνουμε το μείγμα με σπάτουλα, το βάζουμε σε παγωτομηχανή να χτυπηθεί καλά να παγώσει και λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τα mini μπισκότα. Εναλλακτικά, αν δεν έχουμε παγωτομηχανή, το χτυπάμε με μίξερ χειρός, το παγώνουμε 30′ και επαναλαμβάνουμε 3-4 φορές τη διαδικασία.

Για την σάλτσα φράουλας

Αλέθουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Αφήνουμε να δέσουν για λίγο. Από την ώρα που αρχίζει να βράζει, το αφήνουμε 1′ ακριβώς και το βγάζουμε να κρυώσει.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Συνταγή της Ημέρας: Χυμός από ανανά, καρότο, πορτοκάλι και ρόδι

Η σημερινή «Συνταγή της Ημέρας» είναι μια υπέροχη, συνταγή για σπιτικό χυμό από ανανά, καρότο, πορτοκάλι και ρόδι! Ετοιμάστε εύκολα τον σπιτικό χυμό και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες με την υπέροχη γεύση του! Καλή σας απόλαυση!

petros-kostopoulos-chief-creative-officer-newsfeast

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες

Νέο ξεκίνημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία Δάφνη Επικοινωνίες, μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ. Ο πρώην εκδότης κάνει το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα σε έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά. Αφού είδα το «παιδί» μου να πεθαίνει, άκουσα όσα δεν έχει ακούσει κανένας άλλος από […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):