Όταν τα ζώα βοηθούν άλλα ζώα! [video]

Τα ζώα επικοινωνούν με τους δικούς τους κανόνες και πολλές φορές μας ξαφνιάζουν με τις πράξεις τους γιατί περιέχουν περισσότερο ανθρωπιά και από τις ανθρώπινες δικές μας πράξεις που σπανίζουν στις μέρες μας.

Σε αυτό το συγκινητικό 10 λεπτο βίντεο που είναι δύσκολο να μην βουρκώσεις με στιγμές ζώων να βοηθούν άλλα ζώα θα δούμε την ανωτερότητα του ζωικού βασιλείου όπου ο άνθρωπος συνεχίζει επί αιώνες να καταστρέφει και αυτό να αντιστέκεται και να υπάρχει εκεί δίνοντας μας μαθήματα ηθικής και συμπεριφοράς όπου μερικοί άνθρωποι δεν έχουν καν φανταστεί τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις.

Ένα βίντεο τόσο δυνατό που αναδύει την πραγματική φύση του ζωικού βασιλείου και μας υπενθυμίζει πόσο πολύ υποτιμημένο έχουμε τον κόσμο των ζώων και πόσο ελάχιστο σεβασμό έχουμε για αυτόν.

Σε μια εποχή που αμφισβητείται η ανώτερη δύναμη αυτό το βίντεο είναι απόδειξη ότι υπάρχει σίγουρο κάτι ανώτερο από τον άνθρωπο εκεί έξω που δημιούργησε την μητέρα φύση.

Έχουμε λοιπόν να μάθουμε πολλά από τα ζώα ας τα σεβαστούμε περισσότερο.

Δείτε το βίντεο

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα τριήμερο ταξίδι στην Κέα από το OFarmakopoiosMou

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις, με πρωινό) για 2 άτομα στο Luxury Boutique Hotel Aigis στην Κέα! Διοργάνωση διαγωνισμού: OFarmakopoiosMou (ofarmakopoiosmou.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Τo ταξίδι περιλαμβάνει διαμονή με 2 διανυκτερεύσεις με […]

thessaloniki-airport-tickets-reservations-greek-language-newsfeast-featured

Επιλογή Μακεδονικής γλώσσας στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου Μακεδονία!

Στην επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς αεροδρομίου «Μακεδονία», ανάμεσα στις γλώσσες που μπορείτε να επιλέξετε για να κάνετε κράτηση εισιτηρίων βρίσκεται και η μακεδονική! Είναι, τουλάχιστον, επικίνδυνο τη στιγμή που το διεθνώς γνωστό εθνικοχωροταξικό ζήτημα (που δημιουργήθηκε αμέσως μετά τη Συνθήκη του Βερολίνου τον 19ο αιώνα) μας απασχολεί καθημερινά και με τις δηλώσεις από τη μεριά των Σκοπίων να αποσκοπούν στη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):