Devonshire: Το αγγλικό χωριό Devon είναι βγαλμένο από παραμύθι!


devon-fairy-tale-village

Το Devonshire (ή Devon) βρίσκεται στα νοτιο-δυτικά της Αγγλίας και αποτελεί την 4η μεγαλύτερη κομητεία στη χώρα. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται με την πρώτη ματιά καθώς ολόκληρη η περιοχή θυμίζει κάτι από παραμύθι ή θρύλο του παρελθόντος με βασιλιάδες και πριγκίπισσες.

devon-fairy-tale-village

Μικρά σπίτια-κουκλόσπιτα με καταπράσινους κήπους και φυτεμένες οροφές, κήποι με λουλούδια και μυρωδάτοι αμπελώνες δημιουργούν την ψευδαίσθηση ενός παραμυθιού.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-02

Υπέρμαχοι της προστασίας του περιβάλλοντος, οι κάτοικοι επιλέγουν φυσικά υλικά για την κατασκευή των σπιτιών τους και δεν αποκλίνουν στιγμή από αυτή τη φιλοσοφία. Άλλωστε οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και καθιστούν το Devonshire έναν από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Βρετανίας.

devon-fairy-tale-village-newsfeast-03

devon-fairy-tale-village-newsfeast-04

devon-fairy-tale-village-newsfeast-05

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ice-cream-maker-unique-shop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Παγωτομηχανή χωρητικότητας 1,2 λίτρων και με λειτουργία 40 λεπτών

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) παγωτομηχανή χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με λειτουργία 40 (σαράντα) λεπτών, δοχείο γρήγορης κατάψυξης και διατήρησης του παγωτού. Διοργάνωση διαγωνισμού: Unique shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε […]

volcano-noth-lights-5-newsfeast-featured

Έκρηξη του ηφαιστείου Eyjafjallajökull στη περιοχή Fimmvörðuháls με φόντο το μαγευτικό Βόρειο Σέλας

Ο Βρετανός ο 25χρονος φωτογράφος James Appleton πέρασε 7 χρόνια, στην Ισλανδία φωτογραφίζοντας το μοναδικό τοπίο της χώρας, για να μπορέσει τραβήξει μερικές από τις πιο σπάνιες εικόνες πουν έχουν ληφθεί ποτέ. Στις φωτογραφίες του συνδυάζεται η εικόνα ενός ηφαιστείου που εκρήγνυται και η χαρακτηριστική πράσινη απόχρωση από το Βόρειο Σέλας. Το ηφαίστειο που εκρήγνυται είναι το  Eyjafjallajökull στην περιοχή Fimmvorouhals, με […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):