Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 1000 € μετρητά από τους Betarades και την Betfair

betarades-betting-betfair-money-giveaway-competition

betarades-betting-betfair-money-giveaway-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, στο μεγάλο διαγωνισμό 1000€ (ευρώ) μετρητά από τους Betarades, σε συνεργασία με την Betfair.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades, Betfair
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, πρέπει να στοιχηματίστε 25€ (ευρώ), σε αυτήν την σελίδα, σε ένα παιχνίδι του ανταλλακτηρίου, οπότε και κερδίζεται 1 (μία) συμμετοχή για την κλήρωση του διαγωνισμού.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Betarades και της Betfair και κερδισε δωρο 1000€ (ευρώ) μετρητά.

Ειδικότερα: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον €25 (ευρώ) παίζοντας Υπέρ σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γεγονός στο Ανταλλακτήριο σε αποδόσεις από 1,20 και πάνω μέσα στον Οκτώβριο (GMT), ώστε να κερδίσετε 1 (μία) συμμετοχή στην κλήρωση. Για κάθε €25 (ευρώ) που στοιχηματίζετε, κερδίζετε 1 (μία) συμμετοχή στην κλήρωση. Αν για παράδειγμα τοποθετήσετε 1 (ένα) στοίχημα αξίας €75 (ευρώ) στο Ανταλλακτήριο, θα κερδίσετε 3 (τρεις) συμμετοχές στην κλήρωση. Αν τοποθετήσετε 1 (ένα) στοίχημα αξίας €150 (ευρώ) στο Ανταλλακτήριο και άλλο 1 (ένα) αξίας €30 (ευρώ) στο ανταλλακτήριο, τότε θα κερδίσεις συνολικά 7 (επτά) συμμετοχές στην κλήρωση.

  • Για τους σκοπούς αυτής της προσφοράς, για κάθε στοίχημα αξίας €25 (ευρώ) που τοποθετείτε στα παρολί, κερδίζετε 2 (δύο) συμμετοχές στην κλήρωση.
  • Κάθε στοίχημα σε αυτή την προσφορά πρέπει να είναι αξίας τουλάχιστον €25 (ευρώ) και πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στην Περίοδο προσφοράς.
  • Για τους σκοπούς αυτής της προσφοράς τα στοιχήματα στο Sportsbook δεν υπολογίζονται.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αρχαία Ελλάδα: 5 άλυτα μυστήρια ψάχνουν απάντηση

Η Αρχαία Ελλάδα έδωσε τα φώτα στον δυτικό πολιτισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε και κάποια σκοτεινά σημεία. Κι όταν λέμε σκοτεινά δεν εννοούμε αρνητικά, αλλά μερικά άλυτα μυστήρια που δεν έχουν βρει απάντηση μέχρι και σήμερα. Αν και είναι αρκετά περισσότερα, τα παρακάτω 5 είναι μάλλον τα σημαντικότερα. Τα Ελευσίνια Μυστήρια Η […]

win malta competition travel yamas drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε 4ήμερο ταξίδι στη Μάλτα για 2 άτομα, από τη YAMAS drinks

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4ήμερο ταξίδι στη μαγευτική Μάλτα για 2 (δύο) άτομα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, για τις διακοπές του καλοκαιριού. Διοργάνωση διαγωνισμού: YAMAS drinks (YAMAS). Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, ακολουθώντας 2 (δύο) απλά βήματα:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):