Διαγωνισμός Volcano View Hotel Santorini με δώρο 3 ημέρες καθώς και 1 Δωρεάν γεύμα για δύο άτομα

volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition


volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Volcano View Hotel Santorini
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 (16:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και ανεβάστε 1 (μία) φωτογραφία με θέμα «Σαντορίνη». Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά Like κερδίζει.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Volcano View Hotel Santorini και κερδισε δωρο 3 (τρεις) μοναδικές ημέρες, με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα, δώρο.

  • Τα δώρα για τον Διαγωνισμό είναι, 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο για 2 (δύο) άτομα.

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

conquest-greek-police-forces-newsfeast

Κατάληψη αυτή την ώρα στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ από αστυνομικές δυνάμεις

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, οι συνδικαλιστές του σωματείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, έκαναν πριν λίγη ώρα κατάληψη στα γραφεία του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας) που βρίσκονται στην οδό Βερανζέρου 48, Αθήνα. Η κατάληψη γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα όσα εξυφαίνονται όλο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα σε βάρος […]

huawei-honor-android-smartphone-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το smartphone Huawei Honor μαζί με το Application Πλοήγησης Don’t Panic

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή κινητό/ smartphone Huawei Honor μαζί με το application πλοήγησης Don’t Panic, με κάμερα 8 MP και επεξεργαστή 1400 MHz. Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Ελλάς Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 23 Μαΐου 2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):