Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα απολαυστικό τριήμερο, για δυο άτομα στο Flegra Palace Halkidiki στην Φλέγρα Χαλιδικής

flegra-palace-halkidiki-travel-mysalonika-competition


flegra-palace-halkidiki-travel-mysalonika-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) απολαυστικό τριήμερο, για 2 (δυο) άτομα στο ξενοδοχείο Flegra Palace Halkidiki στην περιοχή Φλέγρα της Χαλιδικής.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MySalonika
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 17 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του MySalonika Hotel και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό τριήμερο για 2 (δυο) άτομα στο ξενοδοχείο Flegra Palace Halkidiki στην περιοχή Φλέγρα της Χαλιδικής., δώρο.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αεροψεκασμοί με «σφραγίδα» Harvard – Επιτέλους το παραδέχθηκαν

Η δικαίωση «τρώγεται» και κρύα. Οι χημικοί αεροψεκασμοί υφίστανται. Κουβέντα σηκώνει το αν γίνονται για το καλό ή για το κακό μας. Η επίσημη δικαιολογία των υπέρμαχων των χημικών ουρών στον ουρανό, οι οποίες διαφέρουν από τα κανονικά καυσαέρια (contrails), καθώς δεν χάνονται σταδιακά αλλά απλώνονται και γίνονται σύννεφα (chemtrails), είναι η καταπολέμηση της δήθεν «υπερθέρμανσης».

ipad-2-again-condoms-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το μοντέρνο iPad 2 της Apple προσφορά της εταιρείας Again

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) καινούργιο iPad 2, τη νέα ταμπλέτα από την πρωτοποριακή εταιρεία Apple, με λειτουργικό σύστημα Apple iOS 5 και οπίσθια κάμερα HD (720p), προσφορά της εταιρείας Again. Διοργάνωση διαγωνισμού: Kiskot Trading ΑΕ Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη νέα ταμπλέτα της εταιρείας Apple, το iPad2 κάντε Like […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):