Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!

naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition


naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Guide
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Naxos Guide και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, 1 (ένα) γεύμα για 2 (δύο) άτομα, 1 (ένα) ποτό για 2 (δύο) άτομα, 1 (ένα) πρωινό ή γλυκό για 2 (δύο) άτομα, καφές ή ποτό για 2 (δύο) άτομα σε beach bar και 4 (τέσσερις) ώρες internet σε internet café, δώρο.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις την έξυπνη Ψηφιακή ενδοεπικοινωνία με κάμερα MBP 35 της Motorola

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία MBP 35 της Motorola με ενισχυμένη υπέρυθρη νυχτερινή όραση και την έξυπνη λειτουργία αναμονής για εξοικονόμηση ενέργειας όπου η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, εάν δεν υπάρχει ήχος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Parentsbook Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ψηφιακή ενδοεπικοινωνία […]

superdry-fashion-queen-boutique-facebook-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το καλοκαιρινό σετ SuperDry από το Fashion Queen Boutique

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το σετ της φωτογραφίας (t-shirt και flip-flops) του αγγλικού οίκου ρούχων SuperDry, ο οποίος συνδυάζει αμερικανικό στυλ με ιαπωνικά εμπνευσμένα γραφικά. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fashion Queen Boutique Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 27 Απριλίου 2013 (00:01:00.0) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):