Ο Βρετανός Ian Kinnaird είναι απόγονος του Αδάμ και της Εύας

mirror-news-descendant-adam-eve

mirror-news-descendant-adam-eve

Σοκ έπαθε ο Βρετανός συνταξιούχος Ian Kinnaird ο οποίος ανακάλυψε ότι η καταγωγή του προέρχεται από τους Κήπους της Εδέμ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με τη Mirror ύστερα από τεστ DNA ανακαλύφθηκε ότι το οικογενειακό δέντρο του Ian Kinnaird έχει ρίζες βαθιές 190.000 χρόνων.

«Είναι πραγματικά μεγάλο σοκ. Έχω ζήσει απίστευτη ζωή μέχρι σήμερα», είπε μιλώντας στη Mirror.

Ο άνδρας έχει έναν γενετικό δείκτη, τον L1B1, που οι επιστήμονες θεωρούν ότι έχει αρχαία αφρικανική καταγωγή, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ποτέ στη Δυτική Ευρώπη. Η ερευνητική ομάδα που έκανε τα ανάλογα τεστ του βρετανικού DNA, ανέφερε πως θεωρούν τον Ian «εγγονό της μαύρης Εύας».

Ο συνταξιούχος λέκτορας του Πανεπιστημίου πρόσθεσε ότι«φαίνεται πως φέρω ένα γονίδιο από τη Δυτική Αφρική που ήρθε στη Βρετανία μέσω του δουλεμπορίου». Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου St Andrews και ιστορικός Alistair Moffat πραγματοποίησε τη μελέτη σε συνεργασία με τον γενετιστή του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου James Wilson.

«Είναι ένα απίστευτο εύρημα και σημαίνει ότι ο Ian μπορεί να βρισκόταν και στους Κήπους της Εδέμ. Είναι μία επιπλέον απόδειξη ότι ακόμη και οι Αγγλοσάξονες προτεστάντες προέρχονται από τη μαύρη Εύα, τη μητέρα όλων μας. Αυτός ο γενετικός κώδικας συναντάται στη Σενεγάλη αλλά δεν τον έχουμε εντοπίσει ποτέ στη Βορειοδυτική Ευρώπη» είπε ο κ. Μόφατ.

Ο συνταξιούχος έχει μιτοχονδριακό DNA που το έχει πάρει από θηλυκή κληρονομικότητά του, είναι 30.000 ετών παλιό και μόνο δύο γενετικές μεταλλάξεις έχουν σημειωθεί στην αρχική «μαύρη Εύα». Οι περισσότεροι άνθρωποι υφίστανται 200 γενετικές μεταλλάξεις συνήθως. Το φαινόμενο αυτό του Ian Kinnaird υποστηρίζεται από επιστήμονες που θεμελιώνουν τη θεωρία της «μαύρης Εύας», αυτοί δηλαδή που θεωρούν ότι η καταγωγή όλων μας είναι από την Αφρικανική Ήπειρο.

src src

Πατήστε Like και διαδώστε το!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dream-famous-tips

11 σημαντικά γεγονότα σχετικά με τα όνειρα που δε ξέρατε και πρέπει να μάθετε!

Τα όνειρα που βλέπει ο καθένας από εμάς στον ύπνο του είναι μία από τις πιο μυστηριώδεις και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας. Κατά τη ρωμαϊκή εποχή κάποια όνειρα είχαν υποβληθεί προς συζήτηση και ερμηνεία ακόμη και στη Ρωμαϊκή Σύγκλητο, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν ότι αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας είναι […]

truck-transport-528-kilos-cannabis-greek-police

Φορτηγό μεταφοράς… κάνναβης 528 κιλών

Περισσότερα από 528 (πεντακόσια είκοσι οκτώ) κιλά κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο δάπεδο ενός ειδικού οχήματος μεταφοράς (φορτηγό ψυγείο). Το φορτηγό είχε εντοπισθεί προ διημέρου και είχε τεθεί σε διακριτική επιτήρηση, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Πολυδενδρίου, πλην όμως ουδείς προσήλθε να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):