ΣΔΟΕ: Εντόπισε και κατάσχεσε 700.000 λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

illegal-cigarettes-police-piraeus


illegal-cigarettes-police-piraeus
Υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν 700.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε εμπορευματοκιβώτιο στο Λιμάνι του Πειραιά. Τα λαθραία τσιγάρα προέρχονταν από το Ντουμπάι (Dubai) και ήταν δηλωμένα ως εμπόρευμα υποδημάτων (1295 χαρτοκιβώτια).

Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται περίπου στο ποσό των 2.300.000 ευρώ.

src

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

greece-debt-questions-reality

CETA: Η καναδέζικη φέτα κι ο σανός του ΣΥΡΙΖΑ

Θα το πήρε κάπου το μάτι σας, δεν μπορεί: οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και η Εύα Καϊλή από το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν υπέρ του δικαιώματος του Καναδά να παράγει προϊόν με το όνομα φέτα! Αν δεν το είδατε, διαβάστε το δημοσίευμα της «Αυγής», επίσημου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ.

beats-by-dre-studio-white--competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre αξίας 200€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre, με ControlTalk και εξαιρετικά προσεγμένη και ελαφριά σχεδίαση, αξίας 200€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: NewCult Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του NewCult και κερδισε δωρο 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):