Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 gift sets με προϊόντα από την νέα σειρά Sunsations Carroten

carroten-sunsantions-gift-set-antivirus-mag-competition


carroten-sunsantions-gift-set-antivirus-mag-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) gift sets με προϊόντα από την νέα σειρά Sunsations Carroten και απόλαυσε υπεύθυνα τον καλοκαιρινό ήλιο στην παραλία!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Antivirus
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 05 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, δείτε παρακάτω το official video clip του τραγουδιού τις Shaya «summeris all around» και βρείτε πόσα προϊόντα Carroten συμμετέχουν. Είναι 3 (τρία), 6 (έξι) ή 9 (εννέα); Κάντε Like και στείλτε την απάντησή σας σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του AntivirusMagazine και κερδισεδωρο 5 (πέντε) μοναδικά προϊόντα από την νέα σειρά Sunsations της Carroten.

  • Κάθε gift set Sunsations Carroten περιλαμβάνει τo αντηλιακό λάδι με SPF 15, τα λάδια σώματος για μαύρισμα με SPF 6 & 0 και το gel για έντονο εξωτικό μαύρισμα με SFP 10.

Αναλυτικά:

  • Sunsations Λάδια σώματος με άρωμα εξωτικής καρύδας με SPF 0 & 6: Με το καινοτόμο exotic oils complex, (brazil nut, argan & maracuja oil), για έντονο, εξωτικό μαύρισμα  και δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και απαλό,  με άρωμα εξωτικής καρύδας που θα «αποθεώσει» τις αισθήσεις σας και με εκχυλίσματα καλέντουλας & χρυσάνθεμου για περιποίηση και ανακούφιση της επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένα / Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό
  • Sunsations λάδι σώματος με άρωμα εξωτικών λουλουδιών με SPF 15: Με το καινοτόμο exotic oils complex, (brazil nut, argan & maracuja oil), για έντονο, εξωτικό μαύρισμα και δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και απαλό, με άρωμα εξωτικών λουλουδιών που σας μεταφέρει νοερά σε έναν εξωτικό παράδεισο και με εκχυλίσματα καλέντουλας & χρυσάνθεμου για περιποίηση και ανακούφιση της επιδερμίδας. Δερματολογικά ελεγμένο / Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό.
  • Sunsations Gel σώματος με άρωμα εξωτικών λουλουδιών με SPF 10: Με το καινοτόμο exotic oils complex, (brazil nut, argan & maracuja oil), για έντονο, εξωτικό μαύρισμα και δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και απαλό με συστατικά που χαρίζουν γρήγορο και βαθύ μαύρισμα, με την προστασία που χρειάζεστε και με άρωμα εξωτικών λουλουδιών που θα σας βάλουν σε πειρασμό. Δερματολογικά ελεγμένο / Εξαιρετικά ανθεκτικό στο νερό

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto-moto-news-newsfeast

Kawasaki: Στα 125cc το νέο σκούτερ με το όνομα J125

Η Kawasaki παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του σκούτερ με την ονομασία “J” για το 2016, αυτή τη φορά μειώνοντας τα κυβικά της. Κληρονομώντας τη σχεδίαση του μεγαλύτερου «αδερφού» του, το νέο σκούτερ της Kawasaki, το J125, διατηρεί όλες τις ανέσεις του J300 αλλά εφοδιάζεται με διαφορετικό κινητήρα στα 125 κυβικά εξυπηρετώντας με τον τρόπο αυτό […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):