Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

summer-stampaland-t-shirt-competition


summer-stampaland-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με στυλ.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 30 Ιουνίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε το σχόλιό σας.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε δωρο 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Απαλλαγείτε από φλεβίτιδα, απώλεια μνήμης και πονοκεφάλους με φυσικό τρόπο

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τα πολύτιμα οφέλη που έχουν τα φύλλα δάφνης για την υγεία μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα φύλλα δάφνης για να παρασκευάσουμε ένα εξαιρετικό φαρμακευτικό λάδι, το οποίο διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες και το σημαντικότερο, θα το φτιάξουμε μό

kefalonia-vacation-ionian-view-travel-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 4 Διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στην πανέμορφη Κεφαλλονιά

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4 (τέσσερις) διανυκτερεύσεις για 2 (δύο) άτομα στην πανέμορφη Κεφαλλονιά (Κεφαλληνία) και επισκεφτείτε, το Αργοστόλι, το Ληξούρι, το Φισκάρδο, το βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και τα υπόλοιπα γραφικά μέρη του νησιού. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ionian View Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):