Συνταξιούχος αστυνομικός κατηγορείται για βιασμούς και δολοφονίες

retired-police-officer-accused-murder-rape

retired-police-officer-accused-murder-rape

Ένας πρώην αστυνομικός στη Ρωσία ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς και τις δολοφονίες 23 (είκοσι τριών) γυναικών στην ανατολική Σιβηρία από το 1994 ως το 1999, αφού διέφυγε επί 18 (δεκαοκτώ) έτη την οποιαδήποτε ποινική δίωξη, συνελήφθη τελικά χθες, όπως ανακοίνωσε στη Μόσχα η αρμόδια για τις ποινικές διώξεις επιτροπή έρευνας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο συλληφθείς υπηρετούσε στον αστυνομικό σταθμό στην Ανγκάρσκ, μια μικρή βιομηχανική πόλη στην ανατολική Σιβηρία, μέχρι που συνταξιοδοτήθηκε το 1998, ανέφερε η ίδια πηγή. Δικαστικός δήλωσε ότι «το DNA του συλληφθέντα ταυτοποιήθηκε πλέον στις σορούς τριών θυμάτων», στις οποίες είχε διαταχθεί να γίνει πλήρης ιατροδικαστικός έλεγχος. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, οι 23 άτυχες γυναίκες κατοικούσαν στο Ανγκάρσκ.

Η εξαφάνιση όλων τους έγινε υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες, νυκτερινές ώρες. Τα γυμνά πτώματά τους, με εμφανή σημάδια βιασμού, ανακαλύφθηκαν σε δάση, στο νεκροταφείο της πόλης, ακόμα και σε περιαστικούς πεζόδρομους. Η έρευνα για το DNA ήταν εκτενής, καθώς έγιναν συγκρίσεις με το βιολογικό υλικό 3.500 ανθρώπων. Στην πορεία της ανάκρισης κλήθηκαν να καταθέσουν περίπου 1.000 κάτοικοι του Ανγκάρσκ, ανέφερε η επιτροπή έρευνας.

src src

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

peter-tatsopoulos-against-golden-dawn-political-party-easter-mood

Πέτρος Τατσόπουλος εναντίων Χρυσής Αυγής …με πασχαλινή διάθεση αυτήν τη φορά!

Νέα «πυρά» κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής (Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή), εκτόξευσε από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, ο βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), Πέτρος Τατσόπουλος, όπου αναφέρθηκε για… υπαρξιακό αδιέξοδο ενόψει Πάσχα! Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Γλυκά μου Χρυσαύγουλα, μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και […]

Με σύμφωνα συμβίωσης νομιμοποιούνται οι μετανάστες -Εικονικοί «γάμοι» ο νέος τρόπος να παραμένουν στην Ελλάδα

Tα τραγικά κενά ασφαλείας και οι πολιτικές των ελληνικών κυβερνήσεων σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα ανατινάζουν τη θεμέλιο λίθο του έθνους μας, καθώς οι παράνομοι μετανάστες νομιμοποιούνται με σύμφωνα συμβίωσης. Οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει περιπτώσεις καταστρατήγησης της κείμενης νομοθεσίας του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης, με επίκεντρο, όχι μόνο εικονικούς γάμους, όπως μέχρι τώρα, αλλά και εικονική απόκτηση τέκνων!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):