Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ολοκαίνουργιο τετραπύρηνο LG P880 Optimus 4X HD white

lg-p880-optimus-4x-hd-white-cityshop-competition


lg-p880-optimus-4x-hd-white-cityshop-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) LG P880 Optimus 4X HD white.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Cityshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like και κοινοποιήστε τον διαγωνισμό σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Cityshop και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό LG P880 Optimus 4X HD white.

LG Optimus 4X HD – Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ως η πρώτη τετραπύρηνη συσκευη της κατασκευάστριας, LG Optimus 4X HD έχει μια εκπληκτική δύναμη και ταχύτητα για κάνει φιγούρα. Εισάγοντας τον τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5 GHz NVIDIA Tegra 3 μαζί με την τεχνολογία 4 PLUS 1, 1GB RAM και τα Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS, το Optimus 4X HD είναι το καινούριο αυτόνομο και πολυπρογραμματικό Smartphone. Η τετραπυρηνική δομή του 4 PLUS 1 δίνει στον επεξεργαστή chip τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρο του δυναμικού του, συνεπώς προσφέρεται στο Optimus 4X μια εντυπωσιακή ταχύτητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στη μπαταρία του, η οποία διάρκεια εξασφαλίζεται απο την ισχυρή μπαταριά με 2150mAh.

Η εκθαμβωτική του οθόνη 4.7 ιντσών True HD IPS με οθόνη ανάλυσης στα 1280×720 pixel προσφέρει μεγάλη οπτικά υψηλού επιπέδου εμπειρία μέσα απο τη μοναδικότητα και την οικοιότητα του λειτουργικού συστήματος της LG με αρκετά μεγάλη ευκολία. Επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν μια απίστευτη απόδοση σε οτιδήποτε αφορά απο την περιήγηση στο Web και τη χρήση εφαρμογών και περιεχομένου πολυμέσων, το Optimus 4X μπορεί να τα χειριστεί άψογα όλ΄αυτά καθώς επίσης μπορεί να τα συνδυάσει με στυλ και ταχύτητα.

Το Optimus 4X HD διαθέτει δύο κάμερες, μια των 8MP στο πίσω μέρος, η οποία προσφέρει εξαιρετική εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο σε ανάλυση Full HD 1080p, και μια των 1.3MP η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συνομιλία μέσω βίντεο. Με αυτό το τρόπο δε θα χάσετε ούτε λεπτό απο τις προσωπικές ιδιαίτερες σας στιγμες, εαν χρειάζεστε να τραβήξετε φωτογραφία είτε συνομιλώντας μέσω βίντεο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εαν ψάχνετε για μια δυνατή και υψηλής αποδόσεως συσκευή, μια συσκευή η οποία ξέρει να χειρίζεται αψογα και με μεγάλη ευκολία το τις υποχρεώσεις σας, εξίσου άψογα για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές στη ψυχαγωγία σας, τότε το LG Optimus 4X HD είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

Συνοπτικά:

  • Nvidia Tegra 3
  • Quad-core 1.5 GHz Cortex-A9
  • 4,7″ (ίντσες)
  • True HD – IPS LCD
  • Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich)
  • 8 MP
  •  1,3 MP
  • 32GB
  • microSD
  • 16GB

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διακόσμηση: Έτσι θα αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα τέλεια !

Είναι εύκολο να γεμίσουμε με ωραία αυτοκόλλητα όλες τις επιφάνειες, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως δεν είναι το ίδιο εύκολο να τα βγάλουμε και χωρίς να αφήσουμε κάποιο σημάδι. Δείτε πως θα εξαφανίσετε τα αυτοκόλλητα από καθρέφτες, γυαλί, και προφυλακτήρες με μια μόνο κίνηση!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):