ΣΟΚ για την οικογένεια Δούρου: Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

dourou-family-grandson-dur-killed-finance-minister-economics


dourou-family-grandson-dur-killed-finance-minister-economics

Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε.

Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου:

«Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν… Εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;»

src src

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις προσκλήσεις για το Rockwave από το Down Town Magazine Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 4 διπλές προσκλήσεις για την 1η ημέρα του Rockwave Festival στις 5 Ιουνίου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Down Town Magazine Greece (followme.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 01 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):