Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-W610 με 14.1 MP και συλλεκτικά βιβλία του Έντγκαρ Άλλαν Πόε

the-raven-edgar-allan-poe-odeon-competition


the-raven-edgar-allan-poe-odeon-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-W610 με 14.1 MP και συλλεκτικά βιβλία «21 Ιστορίες» και «Το Κοράκι» του Αμερικάνου συγγραφέα Έντγκαρ Άλλαν Πόε, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Odeon
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμού: Τετάρτη 06 Ιουνίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού απαντήστε σωστά στην ερώτηση πότε εκδόθηκε το ποίημα «Το Κοράκι» του Έντγκαρ Άλλαν Πόε σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Odeon και κερδισε δωρο 1 (μία) φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-W610 με 14.1 MP και συλλεκτικά βιβλία του Edgar Allan Poe.

 

Δείτε το Trailer της ταινίας Το Κοράκι (The Raven): 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nokia-lumia-800-black-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις και να κάνεις δικό σου ένα μαύρο Nokia Lumia 800 16GB με επεξεργαστή 1,4GHz

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το smartphone Nokia Lumia 800 σε μαύρο χρώμα, με λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και κάμερα 8 MP για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και χωρητικότητα 16GB για να αποθηκεύεται χιλιάδες αρχεία. Διοργάνωση διαγωνισμού: Birdphone Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τρίτη 03 Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Nokia Lumia 800 σε μαύρο χρώμα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):