Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κινητα Samsung Galaxy Ace και 10 κορνίζες με την καρικατούρα σας

samsung-galaxy-ace-smartphone-competition

samsung-galaxy-ace-smartphone-competition
Διαγωνισμός:
  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) smartphone Samsung Galaxy Ace με οθόνη 3.5″ (ίντσες), κάμερα 5 megapixel και ραδιόφωνο με RDS και 10 (δέκα) κορνίζες με την καρικατούρα σας.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Samsung mobile Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (14:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Samsung και κερδισε δωρο το smartphone Samsung Galaxy Ace, και 10 (δέκα) κορνίζες με την καρικατούρα σας

  • Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας των 10 (δέκα) πιο αστείων καρικατούρων, ο διαγωνιζόμενος κάθε μίας από τις 3 (τρεις ) καρικατούρες φωτογραφιών που θα έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα «Likes» κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, θα κερδίσει 1 (ένα) Samsung Galaxy Ace και 1 (μία) κορνίζα με την καρικατούρα του, ενώ ο διαγωνιζόμενος κάθε μίας από τις υπόλοιπες  7 (επτά) καρικατούρες φωτογραφιών θα κερδίσει 1 (μία) κορνίζα με την καρικατούρα του.


Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Sahara desert hit by icy blast as snow blankets parts of Saudi Arabia

Συνέβη και αυτό! Χιόνισε στην έρημο Σαχάρα και οι εικόνες συναρπάζουν

Χιόνι έπεσε στην κατά τα άλλα, ξηρή και με υψηλές θερμοκρασίες, Σαχάρα και οι φωτογραφίες δεν θα μπορούσαν παρά να κάνουν τον γύρο του κόσμου. Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην έρημο Σαχάρα (μια περιοχή ακαλλιέργητη και με δύσκολες συνθήκες διαβίωσης), με τα στιγμιότυπα από την χιονισμένη έρημο να κάνουν τον γύρο του κόσμου. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):