Διαγωνισμός για να Κερδίσεις φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique για το αγγελούδι σου

mommy-baby-photography-competition


mommy-baby-photography-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φωτογράφιση με αξεσουάρ και ρούχα των Αngelic Beautique,  και Babylyhills, καθώς και αξεσουάρ, ρούχα και ντεκόρ Μarilia By Maria Ghika για το αγγελούδι σου.

Διοργάνωση διαγωνισμού: Mommy&Me
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 11 Μαΐου  2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και πείτε την ηλικία κι το φύλο του παιδιού σας.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Momme&Me και κερδισε μία φωτογράφιση στο πάρκο Τρίτση για το αγγελούδι σου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

vatican-site-hacked-anonymous-legion-newsfeast

Το Βατικάνο αποτέλεσε τον επόμενο στόχο των Anonymous μετά την σύλληψη μελών της ομάδας LulzSec

Ακόμα μία επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους Anonymous, αυτή τη φορά στόχος αποτέλεσε το επίσημο web site του Βατικανό. Η επίθεση έγινε από την ιταλική ομάδα των Anonymous στην ιστοσελίδα vatican.va και ήρθε, σχεδόν αμέσως, μετά την σύλληψη υψηλόβαθμων στελεχών της ομάδας LulzSec. Στο κείμενο με το οποίο και αναλαμβάνουν την ευθύνη σημειώνουν Σήμερα, οι Anonymous αποφασίσαμε να επιτεθούμε στην […]

two-man-boat-stosfiri-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία φουσκωτή βάρκα 2 ατόμων από το Stosfiri-shop.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων, από το Stosfiri-shop.gr Διοργάνωση διαγωνισμού: Stosfiri Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stosfiri Shop και κερδισε δωρο 1 (μία) μοναδική φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων δώρο.   Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):