Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition


prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο δώρο επιθυμείτε να κερδίσετε, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Ntynomai και κερδισε δωρο 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα καταστήματα Prince Oliver.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια φριτέζα Actifry της Tefal

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια φριτέζα Actifry express XL της Tefal. Διοργάνωση διαγωνισμού: Tefal Greece (tefal.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

aussie-million-poker-tournament

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Crown Aussie Millions Poker Championship 2013

Μπορεί το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του πόκερ να είναι αφοσιωμένο αυτή τη στιγμή στο 2012 World Series of Poker, που πραγματοποιείται στο Las Vegas, όμως αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους Αυστραλούς, ώστε να προκαλέσουν λίγο «θόρυβο», ανακοινώνοντας το νέο πρόγραμμα του Aussie Millions 2013. Το Crown Casino της Μελβούρνης, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):